Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziáltok méretes fekete férfiakrol?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 06:39
11/19 anonim válasza:
Nem érdekelnek a sötétebb bőrűek, szóval nem.
12/19 anonim válasza:
En igen. Aztan ki is probaltam. Olyan jo volt, h meg kb 2 evig osszejartunk utana, mig itt volt Mo-on.
13/19 anonim válasza:
Volt csajomnak volt néger pasija,mutatta képen.Nagydarab,az az igazi bozót néger.Egyáltalán nem volt nagy farka,és érdekesen is állt a nőkhöz.Nyalni,és popsit dugni pl.nem is szeretett.
14/19 anonim válasza:
Hat ez aztan szornyu tragedia h nem szeretett popsit dugni... Nagy piros pont neki
Amugy az en fekam se nyaggatott ezzel sose, ertekeltem is ezt benne.
12 voltam
15/19 anonim válasza:
13 vagyok
14,ez szubjektív,náluk a nő szerette volna a popsit,de nem volt partner benne.Ahogy a nyalásban sem.Azért is járna a piros pont?
Persze leszopatni magát azt szerette.
16/19 anonim válasza:
szerintem ocsmányak a feketék
olyanok mint a mi cigányaink
szerintem majom kinézetűek
17/19 anonim válasza:
Rengeteget, nagyon tetszenek. N30
18/19 anonim válasza:
Azért vannak jól kinéző feketék
19/19 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a fekete fiúk, de ha csak a farkat nézzük akkor inkább a fehérekre bukok (de ha egy rendes fekete fiú bepróbalkozna nyílván nem emiatt offolnám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!