Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasiknak mi a jó abban, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknak mi a jó abban, ha kinyalják egy nő fenekét? (N)

Figyelt kérdés

Összes pasi akivel mostanában összesodor az élet mindnek ilyen fenéknyaló hajlama van.

Pedig na, fenék az fenék, legyen bármennyire jó, tudjuk mire használjuk...

2023. nov. 13. 22:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%

Valószinűleg az adja az élvezetet, hogy nagyon intim, és egy kicsit kellemetlen. Sokan pont az élvezik, hogy a nők kellemetlennek, megalázonak érzik.

A párommal például soha nem akarnám csinálni, mert eszembe sem jutna ilyen kényelmetlen helyzetbe hozni. Vele nem is tudnám élvezni.

2023. nov. 13. 23:40
 12/30 anonim ***** válasza:
62%

10.

"Mi a jo abban ha kinyalják egy nö punciját? Válasz: Mert azt hiszik, hogy a nö ettöl elélvez és ez önelégült, jo érzéssel jár (Igaz, ez a nyalások 20....30%-ában, de a maradék %-okban bizony eredménytelen az akcio. Attol még jol eshet a nönek meg kedves dolog, de ....?"

Te nem tudsz nyalni.

2023. nov. 14. 00:34
 13/30 anonim ***** válasza:
17%
Én max megbaszom a segged, ha nagyon akarod. Én magam nem ragaszkodom hozzá. A puncit kell nyalni és dugni az való arra! 👍😉😄
2023. nov. 14. 00:44
 14/30 anonim ***** válasza:
20%
Szeretik a nutellát, azért.
2023. nov. 14. 06:15
 15/30 anonim ***** válasza:
27%
Ha szopsz 1 palit, kényezteted a golyókat? Mi jó abban?
2023. nov. 14. 06:40
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Az örömszerzés.
2023. nov. 14. 07:28
 17/30 anonim ***** válasza:
48%
Mert izgató nekem is, a nőnek is, tudja, hogy a nyalogatás csak a kezdet.
2023. nov. 14. 08:28
 18/30 anonim ***** válasza:
76%
Mert imádják a nők, még egy egy ujjas fenék ujjazás is mehet azt is imádják (ha te kivétel vagy akkor azt mond el az elején, akkor nem nyalják ki a feneked).
2023. nov. 14. 10:04
 19/30 anonim ***** válasza:
65%

Azért csinálom, hogy örömöt szerezzek neki. Nyilván, akinek nincs ilyesmire igénye, annál nem erőltetem.

(Több nő szerette, mint nem)

2023. nov. 14. 10:46
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
Két típusu nő van , aki élvezi a popozás több formáját és aki nem . Aki élvezi az nyiltan kéri . ( Aki titkolja szégyenli az nem beszél róla de alapos franciázás szopásnál simán engedi ha megujjazzák és elélvez tőle ). Két szerelmem nagyokat elélvezett a seggnyalástól , ők cserébe harapták a repám zacskóm, mert azt élveztek nekem meg nem fáj . Ehhez olyan kapcsolat olyan tipusu kinézetű csaj fenék társul ...
2023. nov. 14. 11:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!