Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nagyon kevés nő szereti azt ha nyalják és kényeztetik őt a férfiak? Minden nő csak nekem akar oralozni és Az aktus neki a prioritás… Én meg imádok ott lent játszani 45F

Figyelt kérdés

2023. nov. 12. 08:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Nekem így 52 évesen még nem volt olyan nővel dolgom aki ne szerette volna ha nyalom.

Természetesen aktus is szokott lenni de mindig van nyalás is. Szóval azt kell mondjam hogy szerintem inkább az ritka hogy egy nő nem szereti ha neki oráloznak. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal.

2023. nov. 12. 09:13
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván te úgy gondolod, hogy a lekezelő stílusodtól a kommentem igazságtartalma csökken, de nem. A korral meg nem jár ész, és tapasztalat se szükségszerűen, mint nálad is látható...
2023. nov. 12. 09:16
 13/21 A kérdező kommentje:

12#

Hogy mondhatsz olyat valamiről amit nem is láttál?

Ezt nem értem ../

2023. nov. 12. 09:18
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem a faszodról mondtam véleményt, hanem egy lehetséges okot a nőid viselkedésere. Miután alapvetően minden nő szereti a nyalást (ismeretségi körömben nincs olyan aki nem), a hiba szinte biztosan benned/nálad van. Tartst önvizsgálatot ahelyett, hogy vélelmezel olyasmit ami szinte biztosan nem úgy van. Az én magyarázatom logikus és valós is lehet. Részemről lezártam.
2023. nov. 12. 09:26
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
#8 Ez egy nagyon sztereotíp hozzászólás volt
2023. nov. 12. 09:41
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem épp a nyalás a prioritás mert másként nem tudok elélvezni. Gondolom akiknek van aktus közben is orgazmusuk nem olyan fontos.
2023. nov. 12. 10:54
 17/21 Ywerd ***** válasza:
81%

Van arcszőrzeted?

Lehet az zavaró tényező.

Lehet hogy az eddigi partnereik nem nyalták őket jól,ez miatt frusztráltak.

Lehet nem szeretik érezni magukat a másikon és úgy csókolózni.

Lehet azt hozod ki belőlük, hogy ez a pasi dugjon meg úgy istenigazából , azt képzelik el veled és ők szeretnének eléd térdelni mert a domináns hím szerepbe szeretnének téged helyezni.

Papucs mellől kikacsintó nők esetében gyakori lehet.

Legyen szerencséd:)

42F

2023. nov. 12. 12:19
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Ugyan ez jutott az eszembe, mint az utolsónak. Ha a páromnak már nagyobb a bajsza szakála utálom ha ott összeszúr
2023. nov. 12. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

Sosem szerettem ha nyalnak.

Nem tudok elélvezni tőle, így inkább ki is hagyom.

Számomra behatolás kell az orgazmushoz.

Ilyen nőket fogtál ki, ennyi a sztori.

2023. nov. 12. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
Rossz nőket fogsz ki. Én pl. imádom, ha nyalnak, mégsem sikerül olyat találni, aki tényleg akarná is, esetleg lelkes is. Nincs szerencsém, ez van.
2023. nov. 13. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!