Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Milyen gyakran maszturbáltok?
Figyelt kérdés
Használtok segédeszközt? Csak a csiklótokat izgatjátok? A korotokat is leírhatjátok, ha szeretnétek. :)2023. nov. 11. 13:29
11/17 anonim válasza:
Ilyen kérdésekre már nem válaszolok, mert ha mégis akkor jön a privát arról hogyan csinálom stb. És ha azt merem válaszolni, hogy ilyeneket nem szeretnék megírni, akkor még én vagyok leb.szva, hogy a szabályzatban benne van, hogy válaszolni kell a privát üzenetekre, meg hogy akkor minek teregetem ki itt, hogy csinálom...😂
12/17 anonim válasza:
...és egyszer betelik a pohár, figyelem azt a pár jómadarat, akik sok esetben pasikák, akik rendre lányt majmolnak.
13/17 anonim válasza:
És akiről bebizonyosodik, hogy nem lány, bár annak hazudja magát, az sokáig itt nem fog átverni másokat!
14/17 anonim válasza:
Vicces gyerek ez a másfél pipás :D nem neked van 2 naponta új nicked? :D
16/17 anonim válasza:
Aha.Egy "élethű" tapadókorongosom van, megszoktam lovagolni.38
17/17 anonim válasza:
Én a tapadókorongost feltapasztottam a fürdőbe a csempére, és este fürdéskor minden este "beletolatok".
Ezt dobta az élet. Na meg a nagy fokú pasi hiány. 50 fölött meg már úgysem kell az ember senkinek. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!