Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak (20 év feletti) szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak (20 év feletti) szűz nők, akik kifejezetten szűz férfit akarnak? Miért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 11. 12:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Vallàsi közösségekben igen biztos van aki ìgy gondolja
2023. nov. 12. 14:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én szakomon (kb 100 fő az évfolyam) rengeteg lánynak még sose volt köze fiúhoz, ők mondták, pedig sok szép lány van. Messziről látszik, hogy a srácok csak dugni akarnak általában, plusz tegyük fel, hogy kolisok, igénytelenek, alkoholisták. Több olyat ismerek, akik idősebbek nálam, 25 és afelett találtak maguk mellé szűz partnert és teljesen normális emberek, valakinek már jön a baba nemsokára.
2023. nov. 13. 20:23
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
Mert ez a normális, áldásos, hogy a házasságot megvárjuk a szex-szel, mindkét nem.
2023. dec. 1. 13:56
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Én meg felsdtam. Mozgássérült férfiként, idővel be kelllett látnom, hohgx nincs esélyem...

A koromat nem fogom leírni

2023. dec. 9. 11:57
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

Mikor én egyetemre jártam, ott nem volt szűz csaj:) Azt tuti.

Én szűz voltam és az is maradtam, mert a szűzesség érték, mint a stadion vagy a templom.

2023. dec. 9. 12:44
 16/24 anonim ***** válasza:
28%

15..ös az a Stadion milyen érték ami a felépítése után már egy évvel omladozik ? A templamokst meg nrm itt éptik hanem a szomszéd országokban, hogy ezzel szavazatokat vásároljanak...

Hát hol van itt az érték ? 14 es vagyok

2023. dec. 9. 12:50
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha más értéke nincs, akkor az a párezermilliárd forint, amit az adódból ráköltettek, mindenképp érték.
2023. dec. 9. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:
42%
Én pont 20 vagyok, másodéves egyetemista és még szűz, valamint a párom is az, és én jobban örülök így, mintha nem lenne. Hiszen nem tudja az enyémet más nő testéhez viszonyítani hogy xy csinosabb volt, más teljesítményéhez az ágyban,és csak én leszek számára ilyen formában, valamint ő nekem. Továbbá részemről azt is bizonyítja,hogy nem engedett a társadalmi nyomásnak, miszerint férfiként minél hamarabb el kell veszíteni annál jobb, hanem várt.
2023. dec. 10. 02:41
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis egy lúzer a barátod ok gratula..
2023. dec. 10. 10:37
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Lúzer mert nem dugott jobbra - balra mint egy ösztönlény?😂 Sok agysejt kellett ehhez,hogy ilyen következtetést levonj
2023. dec. 10. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!