Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Strapon MILF vagy Strapon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strapon MILF vagy Strapon 18-20éves fiatal lány tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, mindkét korosztály felizgat!!! Melyikre fizessek elő?
2023. nov. 10. 20:55
A kérdező szavazást indított:
MILF straponnal
18-20 éves fiatal csaj straponnal
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal csaj engem jobban izgat !
2023. nov. 10. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Kihez mész kérdező?
2023. nov. 12. 06:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem találni oldalakon olyat, aki nem ilyen drogos arcú tásvír. Aki meg egy kicsit is normálisabban néz ki, az meg egyből szopatni akar meg nővé nevelni.. engem csak egy sima szerelmeskedés érdekelne fordított előjellel, ehhez nem nagyon találni senkit.

A korkérdésre pedig: mindkettő :D

2023. nov. 21. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
3 hol keresel? Vannak pedig ilyenek... Mondjuk én akkor már kipróbálnám azt is, hogy bekapom a csajnak. Miért ne hahaha.
2023. nov. 22. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:
3,haha! Én meg olyan nővel nem ismerkedtem eddig, aki nővé akart volna nevelni... pedig az igazán tetszenek!
2023. nov. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!