Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak lanyok akiknek vizualis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lanyok akiknek vizualisan bejon a peniszgyuru esetleg piercing a makkban, vagy femgyuruk a golyok es penisz toveben?

Figyelt kérdés
Vagy ezt a pasik csak maguk oromere csinaljak?

2023. nov. 10. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Piercing tetszik :)
2023. nov. 10. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
A gyűrű merevedési zavar ellen is van. Anélkül nekem már nem áll fel. Piercinget viszont oda soha nem tetetnék be. Eleget szenvedtem én valami rohadt fertőző fekélyes betegségtől. Az nem piercingtől volt, herpesznek mondták, de kétlem hogy az volt. Ezüstnitátot írt fel rá az első bőrgyógyász, de az teljes széltében szétmart, lett min. fél évig gyógyuló fekélyem. Semmi fertőzési lehetőséget soha nem alakítanék ki oda.
2023. nov. 10. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen piercing. Néhány számomra taszító, pl. az Albert herceg. Ismerősöm tapasztalatai szerint viszont a nők rettentően buknak rá.

Viszont egy kisebb fitymafék piercing szerintem vadító. Rám durván ösztönző hatással lenne.

2023. nov. 10. 17:57
 4/7 anonim válasza:
52%
Nekem nagyon nem jönne be.
2023. nov. 10. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én ilyen elcseszett vagyok de nekem nagyon bejönnek ezek a dolgok viszont más lánnyal még nem találkoztam akinek szintén így minden jöhet, jó mondjuk nem is olyan téma amit csak úgy felvet az ember meg beszél róla. De nekem nagyon bejön mindenféle intim pc kb főleg a prince albert de lehet több is nyilván, meg a péniszgyűrűk is a herezacsi tágító gyűrűk is:3 meg a kis golyó implantátumok is a bőr alatt szóval minden ilyesmi:3

19L

2023. nov. 10. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Piercing bejön
2023. nov. 11. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

A péniszgyűrű kettős funkcióval bír. Az egyik a merevedés megtartása, a másik csak a díszítő oldala. Dísz szempontjából nem lesz tőle jobb a szex, de merevedés szempontjából igen.

Vannak piercingek, amik meglététől bizonyos körülmények között nem lesz jobb a szex, de látványban izgatóak. Pl zacsi piercingek ilyenek. A nem tágított makkfék piercing is ilyen. Azok a piercingek, amik plusz felületet adnak, azok nyújtanak pluszt. Ráadásul minél nagyobb ékszer van bennük, annál többet tud nyújtani.

Nekem pasiként azért van, mert nekem tetszik. Eddig nem volt rájuk panasz.

Női oldalról annyit tudok mondani, hogy akikkel voltam együtt piercnggel és nélküle, azoknál a piercinggel lévő aktus élvezetesebb volt.

De akik rágondolva is elborzadnak, azoknak nem lesz hozzá gusztusa, tehát ez is a fejben dől el javarészt.

2023. nov. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!