Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként aki igényli hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként aki igényli hogy nyaljàk a popsilyukàt, az benne van análban is ?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Teljesen más a kettő.

F

2023. nov. 10. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Más a kettő persze, de azért valóban nagyobb rá az esély, hogy benne lenne az análban, mint egy átlag lány esetében.

Mármint nyilván nem tudom ezt biztosra de azért meglepődnék, hogy ha lenne ezer popsinyalató lány meg ezer nempopsinyalató lány és mindegyiket megkérdeznék az análról, akkor az az eredmény jönne ki hogy a popsinyalatók között nincs több anált engedő/kedvelő.

2023. nov. 10. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Szeretem ha nyalják a popsim. Ha játék is van benne. De utálom hogyha farok járkál ki be...
2023. nov. 10. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyalást, ujjazást, játékszert szeretem, de soha nem mondom, hogy soha...
2023. nov. 10. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én igen és szeretem, élveztem is már análisan
2023. nov. 10. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyalàst jobban szeretem, de az anális szexre sem szoktam nemet mondani, volt, hogy én kértem.
2023. nov. 10. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan barátnőm, aki kifejezetten élvezte amikor nyaltam a popsiját, illetve kutyapózban puncidugás mellett a popsiujjazást is. Análra viszont nem volt hajlandó.
2023. nov. 10. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, az benne van mindenben ami szex ha pedig nem akkor csak szórakozik veled.
márc. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!