Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzó lehet az nőként hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó lehet az nőként hogy nem vagyok se sovány, se kövér?

Figyelt kérdés
Mozgásban vagyok egész nap szinte, plusz szoktam biciklizni és futni is. Viszont szeretek jókat enni mindemellett. Egy kis plusz vonzó tud még lenni nektek fiúk/férfiak egy nőn?
2023. nov. 9. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Abszolút ,szerintem kb 5 kg felesleg még nem gáz egyáltalán .
2023. nov. 9. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Egyénfüggő. Szerintem egy teltebb nő is kehet vonzó.
2023. nov. 9. 15:02
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Alapban egy sportos, de gömbölyded nő nagyon vonzó tud lenni.

De pusztán ennyi leírás alapján a valóság bármi lehet

2023. nov. 9. 15:05
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem
2023. nov. 9. 15:06
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a nőies nők jönnek be. A vékony manöken alkat nekem nem jön be! Bocsánat!
2023. nov. 9. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát ez alapján lehetsz nagyon szexi,vagy teljesen átlagos is,nehéz megmondani..tudom hogy nem sokat segít de ez van
2023. nov. 9. 15:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Persze tudom. Meg azt is hogy sokat számít az arc, a kisugárzás de úgy általánosságban kérdeztem ezt inkább. :)

A bmi szerint normál a testsúlyom a magasságomhoz mérten, de azért én tudom hogy ez az alkat már nem számít vékonynak.

2023. nov. 9. 15:48
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Csinos babaarc, formás mellek, kerek fenék. Esetleg még hosszú szőke haj, kék szem. Ha ezek megvannak, akár nem is mindegyik, de legalább 2 vagy 3, nekem mindegy hány kiló.
2023. nov. 9. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Tényleg látni kellene, van akinek jól áll van akinek nem.
2023. nov. 9. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

"A bmi szerint normál a testsúlyom a magasságomhoz mérten, de azért én tudom hogy ez az alkat már nem számít vékonynak."

A BMI az kb ilyen: [link]

Azonos BMI eltérő kinézet. A felesleg is olyan, hogy nagyon nem mindegy, hogy hogy jelenik meg. Kis gömbölyded váll, csípő, combok sokkal jobb helyzet, mint pl mikor vékony, de hasas az ember.

Szóval ha az arcot, kisugárzást nem veszem figyelembe, akkor is azonos magasság és testsúly teljesen eltérően vonzó alkatot eredményez.

2023. nov. 9. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!