Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tudok benedvesedni, felizgulni. Mit tehetek?
Az utóbbi pár hónapban nagy nehézséget okoznak nekem ezek a dolgok a barátommal.
Nem igazán kívánom a szexet, ha mégis arra kerül a sor, rendkívül nehezen nedvesedem, sokszor egyáltalán nem. Így konkrét behatolás mostanában nagyon ritkán történt. Elmenni is nagyon ritkán tudok emiatt, most hetek óta nem is sikerült. Hiába figyel rám oda, türelmes velem, simogat sokáig, képtelen vagyok felizgulni.
Szeretnénk megoldást találni a problémára. Korábban semmi ilyen nem fordult elő.
2.5 éve szedem ugyanazt a fogamzásgátlót, ezt még hozzátenném.
Mit javasoltok?
A probléma ott kezdődik, hogy fejben sem kívánod a szexet.
Gondold át mitől lehet ez. Hízott a párod, másképp viselkedik veled, nem figyelmes stb.
Ha ezek megvannak jöjjön az, hogy nincs sex, csak randizás.
Kezdjétek nulláról. Először csak tali, utána csók, petting, szex.
Ha ez sem működik orvos.
Nem változott semmi..
Nagyon kedves és türelmes velem, de nem is jó, amikor hozzàm ér. Tulajdonképpen semmit sem érzek. Sem testileg nem reagálok, sem szexuális izgalmat.
A fogamzasgátló miatt van.
Nekem is így kezdődött évek után. Váltottam, nem segített. Csak amikor teljesen abbahagytam a hormonomat.
Próbáld ki legalább pár hónapra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!