Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők szeretitek ha fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők szeretitek ha fáj az anál?

Figyelt kérdés

Mármint izgató tud lenni az elején ahogy feszít, szorít ?

Tetszik ez a kéjes fájdalom?

Popsitokat ha tágítják?

Mi volt a legvastagabb dolog amit bedugtak?

2023. nov. 7. 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Vége az éjjeles műszaknak aztán most anya vendégszobájában rántasz kettőt a kérges tenyereddel recska bajnok?
2023. nov. 7. 07:00
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Ésszerű keretek között igen. De azt sem fájdalomnak mondanám, hanem az a kitölt érzés. Hogy igen, bent van. Hogy a a luk nem arra lett kitalálva mégis befogadott valamit. Ami számomra izgalmas.

Az első pár óvatos lökés után pedig jöhet az izgalmas rész.

2023. nov. 7. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Te szereted, mikor tágítják a valagad?
2023. nov. 7. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Szexpartnerem szereti.Azt szereti hogy csak kicsit izgassam,kevés síkosítóval,és azonnal toljam be neki az egészet,pedig szép nagy farkam van.

Megjegyzem,ezt eddig egy nőm sem szerette volna.

2023. nov. 21. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

4 vagyok

Még annyit,hogy igazából nem magát a fájdalmat élvezi,mert szerintem az anális fájdalom nagyon kevés nőnek jönne be igazán.Ha igazán fájna neki,akkor szerintem máshogy reagálna,illetve nagy fájdalmat azért nem szívesen okoznék neki.

Inkább azt élvezi,hogy uralkodok rajta,használom,mint egy kur...t,nem kímélve a popsiját.Hogy a popsiját teszem magamévá,ami még normálisan használva is "különleges" sok embernek.

Valahogy így működik nálunk.

2023. nov. 21. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
4. AZ azért lehet mert a fél város seggbe dugta és kitágult rendesen.
2023. nov. 22. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

4 vagyok

6

Igazából mindegy is,nem az én feleségem...🙂

2023. nov. 22. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Egyet értek a 2. hozzászólóval. Azt én sem szeretem, ha fáj, de az jó, amikor tövig bent van és érzem magamban a férfit. N
2023. dec. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!