Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők szeretitek ha fáj az anál?
Mármint izgató tud lenni az elején ahogy feszít, szorít ?
Tetszik ez a kéjes fájdalom?
Popsitokat ha tágítják?
Mi volt a legvastagabb dolog amit bedugtak?
Ésszerű keretek között igen. De azt sem fájdalomnak mondanám, hanem az a kitölt érzés. Hogy igen, bent van. Hogy a a luk nem arra lett kitalálva mégis befogadott valamit. Ami számomra izgalmas.
Az első pár óvatos lökés után pedig jöhet az izgalmas rész.
Szexpartnerem szereti.Azt szereti hogy csak kicsit izgassam,kevés síkosítóval,és azonnal toljam be neki az egészet,pedig szép nagy farkam van.
Megjegyzem,ezt eddig egy nőm sem szerette volna.
4 vagyok
Még annyit,hogy igazából nem magát a fájdalmat élvezi,mert szerintem az anális fájdalom nagyon kevés nőnek jönne be igazán.Ha igazán fájna neki,akkor szerintem máshogy reagálna,illetve nagy fájdalmat azért nem szívesen okoznék neki.
Inkább azt élvezi,hogy uralkodok rajta,használom,mint egy kur...t,nem kímélve a popsiját.Hogy a popsiját teszem magamévá,ami még normálisan használva is "különleges" sok embernek.
Valahogy így működik nálunk.
4 vagyok
6
Igazából mindegy is,nem az én feleségem...🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!