Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülőtársak, milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőtársak, milyen érzés hallani amikor a lànyod\fiad szexel a párjával?

Figyelt kérdés

Nem kellemetlen ? Főkent lányos szulok valasza erdekelne,mert mi is kassan ebbe a korba lépunk.

En nemtudom elkelzelni, hogy halljam ahogy a lányom alatt recseg az ágy neg az egyeb hangok,es a tudsz hogy dolgoznak rajta.

2023. nov. 6. 23:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Nőj fel..
2023. nov. 6. 23:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Voltam fiatal

Sose a szülői házban dugtam a pasijaimmal

Pont ezért hogy nehogy meghalljanak az ősök .

29N

2023. nov. 6. 23:29
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Megoldottam házon kívül. Jobb, hogy nem tudjak, mit lehet velem tenni.

28n

Nix privát

2023. nov. 6. 23:37
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
3. "Mit lehet velem tenni" Itt most szexre gondolsz, vagy valami egyéb perverz dolgokra, pl. bdsm?
2023. nov. 6. 23:45
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Szex, és light bdsm.
2023. nov. 6. 23:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5. az tényleg extrém lenne, ha a szülők meglátják a kislányukat kikötözve, ahogy a pasija fenekeli például hehe
2023. nov. 7. 00:00
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

17 éves lányom van. Az volt a legfurcsább érzés apaként, mikor úgy 2 éve arra jöttem haza, hogy itt volt az akkori fiúja és a kislányom megkért, had aludjon nálunk (vele) a srác. Nem vagyunk egy prűd család, meg is engedtük, de végig arra gondoltam, hogy épp "azt" csinálja az én kislányommal, aki a szemem fénye! De hát ez az élet rendje...

Nem szoktunk hallgatózni az ajtaja előtt, de ha délután, kora este hangosan szól a zene a szobájában és itt a barátja, akkor tudjuk, hogy szexelnek.

A fiam 13 éves, még szűz, de rá büszke leszek ha majd először itt akar aludni vele egy kiscsaj. Elég jól fel van szerszámozva a fiú már most, nincs kizárva, hogy hallunk majd ezt-azt, mert ő a mellettünk lévő szobában van ráadásul...

2023. nov. 7. 04:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Na én épp ezért nem csináltam sosem otthon.

Elég volt az, hogy en hallgathattam anyámat heti 1-2 alkalommal nyeríteni. Mert ez kb már az a szint volt.

Na pl ők énrám sosem voltak tekintettel. Mindegy, hogy nappal vagy éjjel volt, ha rájuk jött, nem titkolták. Nem 1x még láttam is őket, mert annyi nem volt bennük, hogy legalabb azt a kicseszett szobaajtót becsukják.

Szóval én épp emiatt soha még csak haza sem vittem fiút.

2 gyerekem van. Igaz ők még kicsik. 2 és 4 évesek.

De ha eljön az idő,hogy ők is "ebbe a korba lépnek", én nem fogok ítélkezni, hallgatózni, esetleg tiltani.

2023. nov. 7. 06:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktuk hallani,sem hallgatózni.Fogjuk magunkat,és magukra hagyjuk kettesben őket. Elmegyünk,sétálni,beülünkvalahova,stb.Ja,és nem érünk váratlanul haza.
2023. nov. 7. 08:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb, ha nem is gondolsz bele. Semmiképp ne jelezd neki, hogy hallod őket, mert akkor legközelebb tuti nem otthon fogják csinálni, hanem ki tudja hol.

Meg persze lehet adni a hülyét is. Emlékszem, mikor először aludt nálunk az első komoly barátnőm, másnap reggel apám ilyen zavart fejjel csak annyit kérdezett: "Azért remélem védekeztetek, mert nem akarok még nagyapa lenni..." :D

2023. nov. 7. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!