Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér csajjal milyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér csajjal milyen a szex?

Figyelt kérdés

Akin nagyjából olyan 15-20 kg felesleg lehet.

Velük milyen a szex? Mit tapasztaltatok? Jó és rossz élmények egyaránt érdekelnek

2023. nov. 5. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni kell a kövér nőket,s akkor csodás.Nekem volt közel 200 kg-os kedvesem,s imádtam vele a szexet.Nyilván,aki undorodik a kövér nőktől,annak nem jó velük. Én pl. nem szexelnék sovány,csontos nővel.Amúgy puha,bársonyos a testük,s nagyon odaadóak.
2023. nov. 5. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:
86%

15-20 az még nem olyan vészes.

Exemen 35+ volt na ő kövér volt.

Amúgy ha eltekintettem az esztétikai problémáktól(logó has,narancsbör,fokozott izzadás)

Akkor elég jó volt,tudta mivel kompenzálni a sullyát. Elég beválalós és merész csajszi volt.

Mondjuk nem izgatta és nem rinyált azon hogy dagi.

Na most ha csajod nem igazán tudja elfigadni magát vagy belesüpped a dagidepibe akkor azért fentratásokkal kell kezelni a "kövérlányokkal sokkal jobb" mert ha nem szereti legalább egy kicsit magát és csak az "undoritó hajas vagyok" lányok nem igazán akarnak sexelni...még magukat látni sem.

2023. nov. 5. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!