Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér csajjal milyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér csajjal milyen a szex?

Figyelt kérdés

Akin nagyjából olyan 15-20 kg felesleg lehet.

Velük milyen a szex? Mit tapasztaltatok? Jó és rossz élmények egyaránt érdekelnek

2023. nov. 5. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

A 15-20,kg plusz az még nem jelenti hogy kövér

Rajtam 40 kg plusz van .

Én elismerés h dagadt vagyok és nem gondolom azt magamról hogy egy egy fasza jó nő vagyok .

De panaszkodni még nem panaszkodott senki .

Hátulról kutyàba jól meg tud pakolni 1 férfi még ugye imádok szopni

2023. nov. 5. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 60-140+ kg-ig partnerem, még ha durva is.

Nem csak az alkat, zsír függő a dolog, hanem NAGYON sokat nyom a latba a csaj személyisége, szexuális kultúrája.

Nekem bejön a husis alkat, bár azért inkább olyan 80-90 körül volt az ideális.

Ha megfelelő a csaj, akkor baromi jó a szex, ki lehet élvezni igazán a partnert, akár az ilyen adottságait is.

Azért ne fényezésnek vedd, mert van rossz tapasztalatom is.

Ha őszinte akarok lenni ami hátránya lehet az ilyen csajoknak az talán a 69, bár 15-20kg plusznál még az is simán beleférhet. Azért óvatosan azzal, hogy a nagy has a mellkason pihen :D végzetes hiba lehet, főleg túl hájas combokkal, puncival kombózva :D

2023. nov. 5. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Ebben a kérdésben annyira benne van a tárgyiasítás és a személyes ellenérzés. Ember, ha nem tetszik egy teltebb nő, akkor ne fantizálj, csak engedd el és menj ahhoz, aki tetszik.
2023. nov. 5. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden testalkattal jó a szex, én nem vagyok válogatós.
2023. nov. 5. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jo
2023. nov. 5. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Barátnőm most olyan 95-100 kg körül mozog. Mondjuk úgy, van rajta vagy 40 kg pluszba. Ennek ellenére az este is akkorát dugtunk, hogy csak na. Isteni volt. Persze ehhez kell az is, hogy nekem alapból bejönnek a nagyobb darab nők is, enélkül nem hiszem, hogy őszintén tudsz szeretni egy ilyen csajt. Voltak vékony barátnőim is, persze, baromira bejöttek, és én is bukok a nagyon csinos csajokra, meg minden. De a barátnőmre is nagyon feltudok izgulni, és nagyon szenvedélyes, jó a szex. Mi kell ehhez? Hogy ne görcsöljön a súlyán, legyen felszabadult, és szeresse a testét. Ha szorong, az sosem lesz jó. Maga a szex része: elég nagy cicije van, amit én nagyon imádok, jó nagy, elég formás segge, amit imádok kutyánál, a súlya ellenére semmi narancsbőr nincs rajta, vagyis szép feszes mindenütt, még a hasa is. Ez nagyon sokat számít, mert vannak azért olyan nagydarab nők is, akiknek a bőrük, hát... Magam se hittem volna, de a súlya ellenére úgy megtud lovagolni, hogy hihetetlen, a legtöbb csaj, akivel eddig voltam, nem tudott rendesen, sokszor még le is lankadtam. Vele meg el is tudok élvezni.

Hogy ne legyek nagyon elfogult, írok néhány hátrányt is (amik engem egyáltalán nem zavarnak, mást lehet igen): nem megy akármilyen póz, akrobatázni nem lehet vele, klasszikus pózokat csináljuk csak. Pózváltások azért kicsit lassabban mennek a súlya miatt, nem pattan fel csak úgy misszionáriusból, stb. Nem bírom csak úgy felemelni, az ágyban ide-oda pakolgatni. Nem lehet akárhol szexelni, pl a konyhapultra, vagy az asztalra nem rakom fel csak úgy. Punciján is van egy adag hájréteg, ami azért elvesz a centikből, és beismerem, ez kinézetre sem tetszik annyira.

2023. nov. 5. 10:59
 7/12 Schreiner válasza:
76%
Nagyon jó! Sokkal jobb mint egy sovány hölgy.
2023. nov. 5. 11:13
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon jó, de maximum olyan 100 kg-ig. Utána már szó szerint nehézkes a szex.

Addig pedig nagyon jó, lehet rendesen pakolni és csattogni velük. Főleg a 25-28 év felettieket, akik már tudják, hogy mit akarnak.

2023. nov. 5. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó!

De neked kell a munka nagyobb részét elvégezned.

2023. nov. 5. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Tök jó, bárhova tudol puncit hajtani.
2023. nov. 5. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!