Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek nektek a fekete csajok?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 06:41
2/26 anonim válasza:
Igen! Nagyon csinos lányok vannak közöttük.
3/26 anonim válasza:
Annyira nem vagyok oda értük, de van köztük tényleg gyönyörű szép!
Nyilván ha volna lehetőségem kipróbálni egyet, biztos nem hagynám ki! Főleg, hogy nagyon megnézném a fekete bőrén hogy mutat ha beterítem egy extra adag spermával...! xd
De engem vhogy mégis mindig jobban izgattak a távol-keleti csajok!
Kínai, japó, thai, koreai, vietnámi, mongol... 😉
4/26 anonim válasza:
A külső, igen, vannak cukik köztük, csak valahogy, akikkel ismerkedtem, ők afrikaiak voltak, előbb-utóbb a pénzemre hajtottak, ez nem tetszik annyira, de ez nem a bőrszíntől függ.
6/26 anonim válasza:
Éltem amerikàban és abszolút nem jönnek be.
7/26 anonim válasza:
Igen! Régi vágyam teljesülne ha összejöhetnék egy ilyen fiatal csini fekete lánnyal!
8/26 anonim válasza:
Múltkor találkoztam Pesten egy kenyai csajjal. Még jó idő volt, testhezálló vékony cuccot viselt. Gyönyörű vékony, finoman izmos teste volt, mint egy gazella. Azonnal szerelmes lettem. 😀
Nekem nagyon bejönnek.
9/26 StevenUp válasza:
Nekem nem. Az arc, és csontszerkezetük alapból taszít engem. Sosem kéne fekete nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!