Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas sex kollégával? Valakinek tapasztalata?
Nem tudom, de nagyon izgalmasan hangzik.
Én is megdugatnám a feleségem a kollégáimmal :P De azért a feleségem nem dolgozik velük. Lehet nektek is érdemesebb lenne egy külsőst keresni inkább. Nehogy aztán kibeszéljen titeket.
#2: Jogos félelem... mi ezért keresünk akár 80-100 km távolságból partnert, mondjuk havi 1 alkalomra.
Mi is férfit szeretnénk a feleségem örömére.
36F
#2 na pont ezért nem célszerű barátot, kollégát, ismerőst bevonni!
Egyébként ismerős vs. idegen: ismerőssel megvan az alap bizalom, de mi van ha eljár a szája a közös ismerősi körben? S nem tudod annyira egyszerűen zárni a storyt mert attól még folyamatosan össze fogsz vele futni (pláne ha kollégád).
Egy idegennél közlöd hogy köszi az eddigieket, de most már mást is szeretnék bevonni/kipróbálni és kész, többet nem találkozol vele, nem látod többet.
Sztem nem kéne egy közös kollégával csinálnotok...
Viszont másik rizikó, hogy nem-e kialakul érzelmi kötelék köztük, olyan ami nem kéne.
#5 ha csak egyetlen egy ember merült fel, ráadásul olyan akit jól ismer, akkor gondolkoznék... na nem azon, hogy megtegyem, hanem hogy miért kattant a csajom ennyire rá.
Ha a szándék, vágy van meg benne a hármasra akkor idegennel is "bevállalja". Ha a kollegádra van rákattanva akkor meg nem, de ugyebár mint mondtam erősen gondolkodnék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!