Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádnám ha egy 100+os nő megmasszírozna ti szeretnétek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 16:47
1/9 anonim válasza:
Szia
Én szívesen megmaszirozlak
💶💸🤌💰
N29
3/9 anonim válasza:
2es
A kulcsszavakból ítélve kilóra gondolt.
29N
4/9 anonim válasza:
Én meg imádnék egy 50-70kg közötti nőt masszírozni.
5/9 anonim válasza:
igen szeretném, miért ne, biztosan jó lenne.
6/9 anonim válasza:
Mi akadályoz meg benne? Hajrá, keress egy husi nőt, van bőven. :D
7/9 anonim válasza:
Sajna szingli pasiként én sem találok ilyen,vagy hasonló telt,husis,akár èrettebb nőt!!!
Pedig nagyon vágynék rá...
Ha mégis lenne,kèrem szèpen,írjon nekem privit!!!
9/9 anonim válasza:
Volt már ilyen :) a lányon csak egy hálóruha volt közben. Ahogy a vállaimat masszírozta, a pocakja folyton az oldalamhoz ért. Hát, azt hittem szétrobban a farkam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!