Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha úgy akarna velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha úgy akarna velem szexelni egy pasi, hogy én terhes vagyok?

Figyelt kérdés

29 hetes kismama vagyok és sajnos a várandósság elején egyedül maradtam, elhagyott a gyerek apja.

Van egy pasi, akivel régen volt laza kapcsolatunk, párszor összejöttünk szexelni, de se ő se én nem akartunk soha ennél többet. Most, hogy megtudta, hogy egyedül maradtam, állandóan nyomul,hogy mennyire izgató neki ,ha egy nő terhes és velem mennyire kipróbálná így a szexet. Bevallom, nem igazán vagyok már abban az állapotban, hogy az első gondolatom a szex legyen, egyrészt nem tartom magam vonzónak nagy hassal, megváltozott mellekkel, másrészt meg nekem tök morbid az, hogy valakivel most kezdjek laza kapcsolatba, mikor kismama vagyok. És ezt a pasi nem igazán érti meg.

2023. nov. 4. 09:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%

Sztem ne add oda a testedet azért hogy egy férfi alkalmilag kiélje magát rajta ! Tényleg csak 1 húsdarabnak kellesz neki.

Párkapcsolatban sok mindent lehet, bevenni őt harmadiknak akár...de így ne !

36F

2023. nov. 4. 09:42
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem is akarom. Régen,nyilván nekem is tök jó volt a laza kapcsolat, de így, várandósan nem menne senkivel azt hiszem.
2023. nov. 4. 09:44
 3/24 anonim ***** válasza:
71%

Most hogy terhes vagy...tényleg csak 1 trófeának kellesz neki. Még csak nem is titkolja.

Ne csináldd ! 1 es voltam

36F

2023. nov. 4. 09:47
 4/24 A kérdező kommentje:
Basszus! Leírtam 3-szor, hogy nem akarom! Nem megy az értő olvasás, vagy mi?
2023. nov. 4. 09:49
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rengetegen izgulnak a terhes nőkre.
2023. nov. 4. 09:51
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Részéről lehet ez normális vagy hogy vonzónak tart várandós nőket.

36F

2023. nov. 4. 09:52
 7/24 A kérdező kommentje:
Ötös! Ne már! Jó ,azt még el tudom fogadni, hogy az elején,mikor nem látszik, vagy nem látszik annyira a has akkor vonzó tud lenni egy terhes nő, de hát én most ekkora hassal magamat a tükörben elnézve tényleg semmi vonzót nem látok. Ami volt csinos alakom az már rég eltűnt és a testem teljesen megváltozott. Hogy ebben mi izgató van, azt nem értem.
2023. nov. 4. 09:54
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező,

Pedig ez az igazság, nekem is bejönnek a kismamák. Ez ilyen ösztön szerintem, izgató az áldott állapot, és a terhes has is nagyon vonzó, szexi tud lenni, nem úgy kell felfogni, mintha ellennél hízva, vagy ilyesmi. A megduzzadt mellek is előnyt jelentenek, nem hátrányt.

2023. nov. 4. 10:02
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy számomra is terhesen volt a legkívánatosabb a feleségem. Nem tudom miért…így vagyunk kódolva. Ebből a szempontból meg tudom érteni a pasit, viszont erkölcsileg eléggé megkérdőjelezhető a dolog.
2023. nov. 4. 10:10
 10/24 anonim ***** válasza:
76%

Sokaknak tetszenek a terhes nők. Tuti csak ki akar használni.

Viszont nekem nem tetszik egy terhed nő sem. Nem is fog szexuálisan izgatni soha. Ettől még tudom: a férfiak 80%-a izgul a terhesekre.

2023. nov. 4. 10:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!