Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha úgy akarna velem szexelni egy pasi, hogy én terhes vagyok?
29 hetes kismama vagyok és sajnos a várandósság elején egyedül maradtam, elhagyott a gyerek apja.
Van egy pasi, akivel régen volt laza kapcsolatunk, párszor összejöttünk szexelni, de se ő se én nem akartunk soha ennél többet. Most, hogy megtudta, hogy egyedül maradtam, állandóan nyomul,hogy mennyire izgató neki ,ha egy nő terhes és velem mennyire kipróbálná így a szexet. Bevallom, nem igazán vagyok már abban az állapotban, hogy az első gondolatom a szex legyen, egyrészt nem tartom magam vonzónak nagy hassal, megváltozott mellekkel, másrészt meg nekem tök morbid az, hogy valakivel most kezdjek laza kapcsolatba, mikor kismama vagyok. És ezt a pasi nem igazán érti meg.
Sztem ne add oda a testedet azért hogy egy férfi alkalmilag kiélje magát rajta ! Tényleg csak 1 húsdarabnak kellesz neki.
Párkapcsolatban sok mindent lehet, bevenni őt harmadiknak akár...de így ne !
36F
Most hogy terhes vagy...tényleg csak 1 trófeának kellesz neki. Még csak nem is titkolja.
Ne csináldd ! 1 es voltam
36F
Részéről lehet ez normális vagy hogy vonzónak tart várandós nőket.
36F
Kérdező,
Pedig ez az igazság, nekem is bejönnek a kismamák. Ez ilyen ösztön szerintem, izgató az áldott állapot, és a terhes has is nagyon vonzó, szexi tud lenni, nem úgy kell felfogni, mintha ellennél hízva, vagy ilyesmi. A megduzzadt mellek is előnyt jelentenek, nem hátrányt.
Sokaknak tetszenek a terhes nők. Tuti csak ki akar használni.
Viszont nekem nem tetszik egy terhed nő sem. Nem is fog szexuálisan izgatni soha. Ettől még tudom: a férfiak 80%-a izgul a terhesekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!