Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok! Van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Van olyan nagyon jó barátotok/barátnőtök aki teljesen szőrös 'odalent', ti pedig csupaszok vagytok? Szokott ez beszédtéma lenni köztetek, hogy ő miért nem szőrteleníti? Mennyire fura érzés amikor meztelenül látjátok egymást? Korotok?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 05:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
2 húgom van (én fiú vagyok) és régebben, amikor még otthon laktunk, pár alkalommal szoba került ez a téma. Érdekes, h milyen nagy különbség van a 2 húgom között szőr ügyileg. Az idősebb hugomnak világosbarna, nem dús és kicsit látszik ki a bugyiból, amikor nincs borotválva. Kisebbik hugomnak fekete, dús és nagyon sok kilátszik. Nekem is ilyen. Egy alkalommal össze is hasonlítottuk egymásét, de ez tízen éves korunkban volt. Huszon évesen már borotválják, én nem.
2023. nov. 4. 10:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs teljesen szőrös barátnőm, vagyis azok között, akikkel elég közeli viszonyban vagyok ahhoz, hogy ilyesmit megosszunk egymással.

Egyébként megesett, hogy átbeszéltük a témát. Egyik csajszit kikérdeztük, milyen volt a lézeres szőrtelenítés és meg is mutatta az eredményét az öltözőben.

2023. nov. 14. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!