Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen piszkos a fantáziám szűz létemre? 26/N
Figyelt kérdés
Mindig is csodás képzelőerővel rendelkeztem. Viszont néha felerősödik, pl amikor nagyon megtetszik valaki, vagy mikor olyan videót nézek, amiben 2 férfi egymásnak esik :D Mielőtt bárki nekem állna, azért vagyok még szűz, mert nem adom oda magam akárkinek. Várom az igazit, és nem volt még komoly kapcsolatom. Nem megyek bele az egyéjszakás kalandokba se. Nagyon tetszik most valaki, de nem ismerjük egymást. Mivel teljesen odavagyok a kedvenc koreai énekeseimért, többször is elképzelem, hogy milyen lenne, ha felraknának az asztalra, és na értitek...meg ha nekitolnának a falnak, ölbe vennének stb, és piszkos dolgokat súgnának a fülembe közbe :D Valamelyik nap azt is elképzeltem, hogy az a férfi, aki most nagyon tetszik, bejön hozzám a munkahelyemre, magához húz és hevesen csókolozunk, a többit pedig tudjátok :D2023. nov. 3. 11:56
21/21 anonim válasza:
13 ezt cáfolom, annyira undorodom a férfiak 99 százalékától, hogy lehetek úgy beindulva is mint a ház(sokszor vagyok így szuzkent) akkor sem piszkalnek meg bottal sem senkit akit nem akarok úgy hogy bele is halok. Ez ilyen
Nincs szoros tasmánördög meg pocakos kopasz Palik sem
Inkább meghalok szuzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!