Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima 3as szex vagy ez is cuckold már? Utánam élvez bele..
Figyelt kérdés
Összejárok egy párral szexelni.
Igazából mindketten dugjuk a nőjét vagy éppen szopatjuk.
Most volt a pasi kérése hogy élvezhetek punciba is.
Persze meg is tettem.
Utána meg ő is megdugta.
2023. nov. 2. 16:10
21/23 anonim válasza:
Izgalmas volt egyszerre. Ami érdekes volt, hogy simán befértünk a puncijába két közepes farokkal, de ha egyedül dugtam, akkor is jó volt a puncija, nem volt tág.
22/23 anonim válasza:
És teljesen biztos vagy benne, hogy védekezik? Mert elég 1x "véletlenül" nem bevenni a gyógyszert és hopp... fizethetsz is minimum 18 éves korig gyerektartást... :D de ilyenek meg is érdemelnék...
23/23 A kérdező kommentje:
22/22
Igen.
Előttem dugja fel magának a pharmatex hüvelykúpot.
Nem kéne fizessek nincsenek rászorulva.
A BMW X7-el jöttek randira. (Meg is lepődtem rendesen, nekem meg egy 5-ös Golfom van. 😔 )
2023. nov. 6. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!