Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 65 éves férfinek még feláll?
Elnézést a kérdésért, nem akarok megbántani senkit meg hülyének se nézzetek, teljesen komolyan kérdezem.
Szóval 60 felett még működik a férfiaknak a szerszám?
Szexelnek még 60 felett az emberek?

"ki akar egy szottyos 60 évessel együtt lenni"
nem kell sok hogy 70 legyek, nálam sokkal fiatalabbak néznek ki
(sokan) nagyon szakadtul, nézz körül az utcán, sokan elhagyják magukat fiatalon.

Leszarom hogy a korodhoz kepest hogy nézel ki 70 évesen, az a no aki hajlandó ilyen időssel együtt lenni az vagy nem normális vagy a pénzért teszi
Majd biztos labdába tudtok rúgni 30-35 éves szexi fiatal férfiakkal szemben 😂

#23 hát nálam speciel labdába tudnának rúgni. :D nyilván nem véletlenül született meg ez a kérdés.
Persze nem minden 50-60as, de vannak kifejezetten vonzó ilyen korú férfiak a környezetemben, akik fényévekkel jobban megmozgatják a fantáziámat, mint a saját korosztályom. 30 éves vagyok.
Na mindegy, köszönöm a válaszokat.
Férjnél vagyok egyébként, tehát tényleg csak elméleti síkon érdekelt a dolog, hogy csak én látok még potenciált ebben a korosztályban is, vagy tényleg van még bennük valami.

Fú, te nagyon félreértettél valamit.
Én azt szóltam le, aki 30 év körül fikázta, az idősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!