Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiatal lány akinek szőrös a puncija?
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 09:03
11/22 anonim válasza:
Olyan is van, aki meg is mutatja?
13/22 anonim válasza:
Voltam már egy pár nővel de mindnek csupasz volt még a 53 évesnek is !
Összes bnomnek mondtam hogy legalább egy csíkot de nem
14/22 anonim válasza:
5. Régen se úgy volt, akkor mindenkinek szőrös volt.
Ez a baromság jó pár éve divat csak, de már leáldozóban van ez is.
15/22 anonim válasza:
Férfiak!
Mi lett veletek, hogy már a szúrös puncira izgulok be? 🤔
Jobban tennétek, ha ti is csupaszra borotválnátok a farkatok körül és a zacsit is, mert sokatok nagyon igénytelen, nem ad magára ilyen téren.
Nem kell szőr sehova.
Pl. én taszítónak találom a bajszos, szakállas pasikat is.
Nálam az egyenlő az igénytelenséggel, ápolatlansággal.
39 N
16/22 anonim válasza:
A bajusz az már azért, persze az, hogy csupasz faszt akarsz az ok., a férfiak is szívesebben nyalnak csupasz puncit, a nők is szívesebben szopnak csupasz farkat.
17/22 anonim válasza:
Szerintem szexi ha egy fiatal csajnak szőrös vagy fazonra vágott.
18/22 anonim válasza:
Ha van ilyen lány, akkor nekem tetszene, biztosan járnék vele, ha akarna valakit.
19/22 anonim válasza:
Ma már minden 40 alatti nőnek csupasz, szóval a változatosság jegyében jöhetne egy szőrös punci nekem is.
20/22 anonim válasza:
Csak a szeméremdombomon szoktam meghagyni nagy háromszögben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!