Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha arra izgulok fel, hogy érzem ha a partnerem kiszolgáltatott és uralkodhatok rajta ? Más is van ezzel így ?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten BDSM-re gondolok, hanem csak úgy ösztönből. Sokszor az is tetszene ha más férfival közösen uralkodhatnék a páromon akár.
36F
2023. okt. 29. 20:39
11/12 anonim válasza:
Az elsőnek üzenem, hogy vagyunk jópáran mi is, akiket úgy látsz mint "nem normális" nők, mert engem pl kib#szottul nem fog ledominálni egy férfi sem. Az ellenkezője izgat. Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, csak nyugodj meg, rengeteg a szubmisszív nő, elleszel velük.
12/12 anonim válasza:
Hát szerintem nem gáz amúgy csak ne ess túlzásba.
A legtöbb nő szereti..persze vannak határok.
Volt hogy engem pl.kikötözött a barátom..vagy lefogott mikor milyen kedve volt..először tartottam ettől de aztán megtetszett..nem mondom hogy mindig de időközönként nem rossz..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!