Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem hiszem el ezt a nőknek?
Van ez a cuckold jelenség.
Úgy izgat engem is, hogy szívesen dugnám más feleségét.
Az oldalon azt látom, hogy a legtöbb nő elutasítja, de nehezemre esik elhinni, mert a valóságban meg azt látom, hogy a nők is szeretnek kalandozni, de ha nem is fekszenek le mással, flörtölnek, szemeznek más férfival.
Itt meg pont erről van szó, hogy benne lehetnének ők is.
Szerintem attól higy valaki flörtől szerezhet nem jelenti azt egyből hogy több is lehet .
Tudod mindent a szemnek semmit a kéznek
Ehhez olyan beállítottság kell szerintem. Egy maximálisan domináns férfit nem izgatna a jelenség. Egy teljesen monogám nőt szintén nem.
De pl mi gyakran cserélünk szerepet, és más téren is elég liberálisan állunk a szexhez. Szóval pl amikor hármasoztunk (egy jóbaráttal), akkor az a fantáziakép jelent meg előttem, hogy a pasim ül a fotelben és nézi ahogy mi dugunk a haverral, egészen addig amíg nem szólok neki hogy jöhet és beszállhat. Azaz, egy kicsit alárendelt szerepbe került, ami izgató volt neki is, nekem is - és meg is valósult, hátulról dugott a haver, közben néztem a pasim szemébe.
És itt jön képbe a lényege ezeknek a szeánszoknak: hogy ez a pár kölcsönös bizalmára, szeretetére, közös vágyára épül. Hogy ez egy játék, amit előre megbeszélnek, ki mit szeretne, mit nem szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!