Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én nem hiszem el ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem hiszem el ezt a nőknek?

Figyelt kérdés

Van ez a cuckold jelenség.

Úgy izgat engem is, hogy szívesen dugnám más feleségét.

Az oldalon azt látom, hogy a legtöbb nő elutasítja, de nehezemre esik elhinni, mert a valóságban meg azt látom, hogy a nők is szeretnek kalandozni, de ha nem is fekszenek le mással, flörtölnek, szemeznek más férfival.

Itt meg pont erről van szó, hogy benne lehetnének ők is.

2023. okt. 29. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
mert 200iq az osszes. ha meg van engedve, ugy mar nem is kell nekik a dolog
2023. okt. 29. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
A cuckold csak a pasikat izgatja. Hidd el nekem, hogy a nők többségét ez nem izgatja, köztük engem sem. Kénytelen vagy elfogadni. 25/N.
2023. okt. 29. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem attól higy valaki flörtől szerezhet nem jelenti azt egyből hogy több is lehet .

Tudod mindent a szemnek semmit a kéznek

2023. okt. 29. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerű az indok. Soha nem tudnék férfiként tekinteni a páromra, ha képes lenne azt eltűrni, hogy más dug meg a szeme láttára. Ez az ő dolga. Ha nem megy, akkor nem is jutunk el kapcsolatig. Kalandozni pedig egymással is lehet.
2023. okt. 29. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
#4 Ez érdekes. Azt simán elviselitek ha nem lát közben. 🙄
2023. okt. 29. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, #5, rossz a feltételezésed. Én maximálisan monogám vagyok, és mivel kielégítő a szexuális életem, ezért nem jár olyanon az agyam, hogy más alá feküdjek.
2023. okt. 29. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ehhez olyan beállítottság kell szerintem. Egy maximálisan domináns férfit nem izgatna a jelenség. Egy teljesen monogám nőt szintén nem.

De pl mi gyakran cserélünk szerepet, és más téren is elég liberálisan állunk a szexhez. Szóval pl amikor hármasoztunk (egy jóbaráttal), akkor az a fantáziakép jelent meg előttem, hogy a pasim ül a fotelben és nézi ahogy mi dugunk a haverral, egészen addig amíg nem szólok neki hogy jöhet és beszállhat. Azaz, egy kicsit alárendelt szerepbe került, ami izgató volt neki is, nekem is - és meg is valósult, hátulról dugott a haver, közben néztem a pasim szemébe.

És itt jön képbe a lényege ezeknek a szeánszoknak: hogy ez a pár kölcsönös bizalmára, szeretetére, közös vágyára épül. Hogy ez egy játék, amit előre megbeszélnek, ki mit szeretne, mit nem szeretne.

2023. okt. 29. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 Hát hogy te. De a mai csajok több mint fele csalta már meg a párját.
2023. okt. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!