Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ez a szex mennyiség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a szex mennyiség a kapcsolat elején,vagy már beteges?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt barátommal, kb 3 hét után feküdtünk le egymással.

Nekem ő az első,neki én a harmadik.

Gyakorlatilag az első együttlét után zökkenőmentes volt minden, nagyon jól működött, működik a szex.

Viszont a kapcsolatunk nagy részét ez teszi ki.

Szexelünk suli előtt reggel, ha ugy adódik délután.

Ha itt alszik nálam vagy én nála, akkor este, utana filmezunk aztán éjszaka megint szeretkezünk.

Szombaton ha felkelunk akkor is 1-2 alkalommal még összebújunk.

Félreértés ne essék,nagyon jó,nagyon élvezzük,de nem fog ez a kapcsolat rovására menni?

18L

2023. okt. 27. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi idoaen ezt kell csinalni, irigyellek titeke 43 eves ferfikent
2023. okt. 27. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
A jó szex csak erősíti a vonzódást. Nem tudom, ti nők honnan veszitek ezt a hülyeséget, hogy "Nem fekszem le vele, mert akkor biztosan elfog hagyni." Én meg azért hagytam ott, mert nem akarta a szexet. Igaz, beteg kapcsolat volt, amiből mindenképen menekülni kellett. Ha lett volna szex, ha nem. De valamivel ki kellett provokáli az elkerülhetetlen szakítást.
2023. okt. 27. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez teljesen normális, amíg mind a ketten élvezitek. Tinik vagytok, ebben a korban nincs sok. A szex építi a kapcsolatot, nem megy a rovására. Gondolom azért mást is szoktatok csinálni. Élvezd ki ezt az időszakot. Én pár évvel vagyok csak idősebb nálad, de a pasik libidója közel sem ilyen már.
2023. okt. 27. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Ebben a korban persze hogy normális. Pláne kapcsolat elején, még ilyen megvan a rózsaszín köd effektus is. Majd idővel ha elfoglaltabbak lesztek, majd változik.
2023. okt. 27. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen normàlis, főleg ha beszélgetni is tudtok vagy közös programot csinálni. Ne aggódj, inkább élvezd :)
2023. okt. 27. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Idővel kevesebb lesz. Nincs vele baj
2023. okt. 27. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
18-huszonévesen mindenki ezt csinálta, amikor csak lehetett akkor szex, szex, szex. Nem megy a kapcsolat rovására, sőt csak még jobban összeköt titeket. Ha élvezitek akkor hajrá, mindent bele :)
2023. okt. 27. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem normális, irigyellek titeket.
2023. okt. 27. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Sokadik ugyanolyan vélemény: teljesen rendben van. Kiegészítitek egymást.
2023. okt. 27. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Csudába, visszasírom a ezeket az időszakokat én is :D

Tök normális és jót tesz a kapcsolatotoknak. Legalábbis én nőként 1-1 szeretkezés után földöntúli állapotba kerülök, sokkal érzékenyebb és közlékenyebb vagyok.

2023. okt. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!