Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tegnap hallottam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tegnap hallottam egy netes beszélgetést egy szexuális Pszihologussal és arról volt szó, hogy egy nő elmesélte az, hogy életében most először nagyon megd@gták. Ez egy nőnél mit jelent? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nálam azt, hogy nagyon jó döngetős volt a szex, amikor csattog a p.ncim. Szex közben nem fáj, de utána előfordul, hogy lábra állni alig bírok.😅
2023. okt. 26. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem elég mondani neki: Szeretlek. Csattognia is kell, mint a bádoglemeznek, hogy érezhesse is.
2023. okt. 26. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy nem marad hiányérzetem.
2023. okt. 26. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Hogy rendesen ki vagyok elégítve.33N
2023. okt. 27. 03:59
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Volt olyan barátnőm, hogy akkorát élvezett, azt hittem elájult. Azt mondta ilyen nagy orgazmusa még nem volt.
2023. okt. 27. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nekem is volt egy barátnőm és hátulról dugtam és közben a csiklóját simogatta.

Azt mondja hogy valahogy összeért és egyszerre volt csikló és vaginális orgaznusa.

Soha nem beszélt csúnyán az ágyban és azon kívül sem.

Csak hogy egy példát mondjak: " Ma nem tudunk szexelni mert ma jött meg de leszopikázlak" ennyire volt prüd vagy hogy mondjam.

De amikor elélvezett azt ordította: Azt a kurvª bªzdmeg!

Állítólag valami extra nagy orgazmusa volt.

Ha hazudott akkor én is hazudok.

2024. jan. 22. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

épp múlt hétvégén voltam így. Ha ordenáré és primitív akarnék lenni, úgy mondanám, hogy "szét lett b@szva a pinám".

Számomra azt jelenti, hogy kielégültem testileg, lelkileg (!), nem maradt bennem hiányérzet. Érzem, hogy másnapra a fenekem, derekam, combom izomlázas lesz. Alul a csont is érzékeny, nem csak a bőr, olyan kicsit, mintha véraláfutásos lenne (nem az, csak az érzés olyasmi mint amikor beütöd magad és bekékül), ha összeszorítom a hüvelyemet, akkor felidézi az élmény emlékét, sajog vagy legalábbis bizsereg.

Ahányszor visszagondolok a történésekre, beleremeg a gyomrom, és önkéntelenül is elmosolyodok.

Valahogy így :)

2024. jan. 22. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Ha valamelyik csajomat "nagyon megdugtam", utána mindig, mindegyik napokig hálás volt. Volt, amelyik be is szerelmesedett tőle.
2024. jan. 22. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
Gondolom kapott rendesen. Én is úgy megszoktam hogy hangosan csattog, utána nem bírnak lábra allni csak remeg nekik egy darabig
2024. jan. 24. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon hálásak tudnak lenni, ha tényleg szét vannak dugva, nekem olyan extra hatalmasat élvező csajom még nem volt, de ilyen szétdugós szex után két napig mondogatták, hogy most ők hogy meg lettek dugva.
2024. márc. 11. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!