Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik bejön nektek a linken látható csaj? Jó nő?
Előre szólok, hogy szubjektív, saját vélemény:
A kép lehet csak nekem rossz felbontású, de amit látok, az nem nőies. Nagyadarab, debella csaj, óriási háttal és vállakkal, nagy adag tesztoszteronnal.
Persze van cici, meg formás comb és nem kövér, a fürdőruha is nőies vonalakat hangsúlyoz, de ettől még a fentiek is igazak sajnos.
Egy szép vagy "ideális" nő szerintem kicsi, vékony de sportos, nagy mellekkel és babaarccal.
Nőies alakot ad a talajtorna, szinkronúszás, középtávú úszás vagy futás, aerobik, balett (bár ez nem sport) stb. Kézilabda enyhén...
Már a tenisz, sem fejleszti a nőiességet, a rövidtávú robbanékony sportok (futás, úszás, kosár), aztán a kajak, kenu, súlyemelés, kalapácsvetés stb. kifejezetten ellene vannak a nőiességnek.
Persze van olyan teniszezőnő aki kifejezetten szexi, de ritka, és semmiképpen nem a tenisztől lett olyan.
A kajakosok, súlyemelők stb. Valakinek bejön, ha a nő olyan, mint egy férfi. Ha kezet fogtok, kibuggyan a vér a körmöd alól, borotválkozik az állán, olyan szaga van, mint egy férfiöltözőnek... Legyen boldog, ehhez vonzódó pasit találjon magának, de ez nem normális dolog szerintem.
Ezzel egyetértek. Nem mondtam, hogy tökéletest várok el, de ez a nő nekem már túl zömök, férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!