Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen farok jön be leginkább kinézetre/formára? Pl egyenes vagy görbe (ha igen merre ), sime vagy eres , Metélt vagy sem stb...?
Egyenes, hosszú, vastag, eres, nagy makkal, és legyen vérpénisz, mert azok sokkal keményebbek és tovább bírják a folyamatos merevedést.
Az mindegy, hogy metélt vagy sem .
Az öt centi már vastag. Ha egy 18-20cm-es hosszúsággal párosul, nekem az a tökéletes.
Igen, a vérpénisz ennyivel jobb, ugyanis a barlangos testek jóval szerteágazóbbak és tágabbak, mint a húspénisznél, ezáltal több vér jut a péniszbe, ezért keményebbek és ezért tarthatóbb fenn tovább a keménységük (feltéve, ha nincs a férfinek valamilyen keringési betegsége).
Aki pedig nem tudja megkülönböztetni egymástól a húspéniszt és a vérpéniszt, az nem tudom hogy egyáltalán volt-e már férfival, ugyanis azonnal szembetűnő a különbség a kétféle pénisz között.
14,99x3,3cm a magyar átlag.
Nekem nem elég, és ln legalább nem hazudok, hogy nekem jó a kisebb is, amikor a nagyot szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!