Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet úgy élvezni a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy élvezni a szexet, hogy nem vagy szerelmes?

Figyelt kérdés
Én együtt élek egy sráccal több mint fél éve de nem élvezem vele. Konkrétan unom és alig várom hogy abba hagyja. Nem vagyok bele szerelmes csak elvagyok vele. De szerintem én is csak mutatóba kellek, hogy van baràtnője......
2023. okt. 23. 05:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet, csak igazán, báttya! Semmi szerelem, csak d*gud, mint a lovat.😆
2023. okt. 23. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél egy próbát és szexelj egy neked tetszővel akit random összeszedsz. Hidd el élvezni fogod.
2023. okt. 23. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan igen
2023. okt. 23. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: attól hogy szültél neki egy gyereket még szexelhetsz mással. Annyi hogy akkor valóban inkább nyeld le, hogy ne legyen másik olyan gyereked aki becsúszott.
2023. okt. 24. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Sokkal másabb. Gátlástalanabb, több mindent engedek és megteszek, nagyobbat is élvezek, mert izgat, hogy nem tudom, mit várhatok tőle.
2023. okt. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!