Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a nő azt mondja hogy nem érzi hogy benne vagyok, lehet ezért el fog hagyni, kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
Végre összejött egy kedves aranyos csinos lánnyal egy párkapcsolat, kétszer voltunk együtt eddig szexuálisan, igaz hogy elég gyorsan elmentem olyan öt tíz perc alatt, de ami a nagyobb baj hogy utána elárulta nekem hogy hát ő nem nagyon érzi mikor benne vagyok. Igen valóban nagyon kicsi a méretem és nagyon vékony 11 centi és tényleg vékony2023. okt. 22. 16:07
1/21 anonim válasza:
Kézzel vagy szájjal kielégítetted?
2/21 A kérdező kommentje:
1. Igen az nagyon jó volt neki...remegett..
2023. okt. 22. 16:12
3/21 anonim válasza:
Vannak más pózok is.
Olvass utána kis méretnél mi a legjobb.
Amúgy a nőnek is lehet gyenge laza hüvelye.
Ez nem csak a pénisz méretének a hibája lehet.
4/21 A kérdező kommentje:
3. Igen szerintem is inkább ő a hibás
2023. okt. 22. 16:15
5/21 anonim válasza:
Most ha én azt mondom, hogy nekem kevés/nem kevés az mit számít? Igen, benne van a pakiban, hogy kevés neki, nem mindenki illik mindenkihez. De ha nyitottak vagytok mind a ketten, lehet megoldást találni.
6/21 anonim válasza:
Persze, hogy ő a hibás, amikor neked 11cm 😂😂😂😂😂
7/21 anonim válasza:
mondd bele pacekba, hogy rossz p*nája van, aztán néud meg mi történik
8/21 anonim válasza:
Próbáld meg kutyában.
De nem valószínű, hogy ő a hibás, 11 cm tényleg kevés, foleg ha vékony is
10/21 A kérdező kommentje:
Igen mert ez még a megfelelő kategória... orvosok 10 cm alatt mondják hogy problémás lehet
2023. okt. 22. 16:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!