Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
hát ez eléggé ciki
kajak 17 embernek nem ciki ? :D
mi a fak baja van az embereknek.
én meg dicsérjem meg a bátyám dákeszét? ti se gondoljátok komolyan xd
12/19 A kérdező kommentje:
A mell teljesen más, mint a férfi nemiszerv.
2023. okt. 21. 12:37
13/19 anonim válasza:
a tesód intim részét dicséred.. tökre ugyanaz
14/19 anonim válasza:
És?? Attól, hogy a tesója, nem teheti szóvá ha szépek a mellei?
15/19 anonim válasza:
én válaszoltam a feltett kérdésre :) jog
16/19 anonim válasza:
11 - Áruld már el: mi a baj azzal, ha azt mondom a saját nővéremnek, hogy gyönyörűek a melleid?!
(semmi baja nincs ezzel - igaz ő nem egy prűd besavanyodott, korvén nyanyóka...)
17/19 anonim válasza:
Én meg az unokatestvéremnek dicsértem meg a mellét és a fenekét. Sem én, sem ő nem gondolta cikinek.
18/19 anonim válasza:
11- "imádom" az ilyen erkölcsös szikkadékokat(:-
19/19 anonim válasza:
8-as,s 16-os!
Biztosan szép,csinos,s sexy nővéred van...
Akkor biztosan én is megdicsérném,ha lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!