Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vezető beosztású domináns pasik, ti a kapcsolatotokban mennyire hagyjátok érvényesülni a párotokat?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 14:14
1/8 anonim válasza:
Kapcsolatban egyenrangúak vagyunk. Együtt hozunk döntéseket. Az ágyban határozottan én irányítok.
3/8 anonim válasza:
Nem diplomától függ! Ismerek olyan párt, ahol a ffi diplomás, az üzleti életben határozott, kemény tárgyalópartner, de otthon a hálószobában... hát kőkeményen szubmisszív.
A kapcsolat "normál" részére vonatkozóan, azok a kapcsolatok életképesek hosszú távon ahol a felek egyenrangúak, tisztelik, elfogadják a másik embert - s ez nem az iskolai végzettségen, beosztáson múlik!
4/8 A kérdező kommentje:
#3 nem értetted meg a kérdésem lényegét.
2023. okt. 20. 14:47
5/8 anonim válasza:
A munkahelyen bőven elegem lesz abból hogy irányítsak. Azt szeretem a legjobban ha a nő irányít, aktív kezdeményező, az sem baj ha kicsit agresdzív a szexben.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 agresszív a szexben? Mire gondolsz?
2023. okt. 20. 18:36
7/8 anonim válasza:
#4 megértettem a kérdésedet, s választ is adtam rá. Az hogy valaki diplomás, vezető beosztásban van még =/= azzal milyen a személyisége, vagy milyen az ágyban. Pont úgy bármilyen lehet mint aki beosztott státuszban van.
8/8 anonim válasza:
Mit értesz érvényesülés alatt? Én lakásomban lakunk, én pénzemből van fizetve a számla, én fizetem a körmét, haját, ruháit stb. Cserébe mos, főz, takarít. Ha azt érted érvényesülés alatt hogy nem telepedek rá és mondom meg neki folyamatosan hogy mit csináljon, akkor hagyom érvényesülni. Ha azt érted érvényesülés alatt hogy hagyom hogy elmenjen a szingli barátnőivel egyedül bulizni vagy nyaralni, akkor nem hagyom. Ágyban meg én irányítok, ez alap, de ha valamit ki akar próbálni és annak nincs köze a hátsó felemhez, akkor nyitott vagyok rá és hagyom érvényesülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!