Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apácák szexelnek?
Masztizás megy meg rengeteg a leszbikus kapcsolat főleg a rendvezetőkkel akikre a kezdők felnéznek.
Sokszor van magán imádkozás a vezetőknél ilyenkor ha érzik a kezdő apácán még a szexuális kisugárzást a térdelő imahelyzetből nyalatás lesz.
Sokszor a rendvezetők ilyenkor bugyi nélkül várják a ruha alatt a kezdő apácákat.
Egyik sem a válaszok közül és nem a kérdésre.
Mivel a maszti és minden, ami nem hetero = bűn
szexelni meg házasságon belűl szabad, ezért minden kizárva.
Nyilván küzdenek ezzel ők is, mivel a vágy érzete nekik is megmarad…
Nekik különösen nagy bűntudattal jár a vétkezés.
Szerintem meg sokan igenis szexelnek. Mint ahogy a papok is, nekik ott a házvezetőnő, meg szerintem néhány apáca is.
Olvastam már ezt-azt, bár főleg régi történeteket, pl hogy egy régi kolostorban talaltak egy lezárt helységet, ahol csecsemő-csontvázak voltak. Jó ilyen ma már nem hiszem hogy lenne, de kizartnak tartom, hogy mindegyik olyan szentéletű lenne.
Katolikus papok manapság példás családapák..A hívek meg elnézik mosolygós összekacsintással, hogy "nem az övé az csak a szakácsnőé"!;)
Ennyit erről a meséről, meg a templomban ájtatoskodásról..
A nők a szexualitásukat amúgy is nehezebben fejezhetik ki nyíltan, de ha lehet egy tippem az apácák jórésze nem szende szűzként hal meg..
na persze.
mennyivel izgalmasabb és színesebb az a világ, ahol az apácáknak is regénybe illően kalandos a szexuális életük, mint az, hogy a vallásos környezet a végtelen szégyenkeltéssel és a testi vágyak bűnösségének folyamatos ismételgetésével hány ember szexualitását nyomorította meg (nullázta le) egy életre. főleg nőkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!