Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer a férfiak vagy a nők élvezetének mértékét rontja inkább?
Engem minden alkalommal kidörzsöl, hiába van rajta síkosító.
Talán nekem kell az a plusz síkosság, amit az előnedv ad, vagy nem tudom.
plusz, imádom váltogatni menet közben a pózokat, behatolás után orál, de nyilván óvszert nem fogok szopogatni, szóval ez is taszít. meg a végén, hogy nem lehet szépen megvárni amíg lelankad, hanem gyorsan gyorsan, ki kell húzni, ehh.
Számomra kifejezetten vágyölő az óvszer, szóval ha lehet, kihagyom. Ezért is műttettem meg magam, bár ez nyilván fiataloknál még nem opció.
Állítólag a pasikért mert hogy szorítja őket meg Állítólag nem éreznek semmit . Bár már vannak annyira vékony összegek hogy nem is érezni hogy van a pasinak.
Nos aktusnál behatoláskor érezni az óvszer anyagát . De maga aktus során nem lesz rosszabb érzésre belül hüvelyben . Legalábbis nekem nőként nem ..
Nos hogy pasit mennyire tompít egy vékony anyag azt nem tudom
De persze a fogamzásgátlást könnyem a nőkre hárítani ..
Én mondjuk a terhessegtől kevésbé félek ... inkább a nemibetegségek azok amitől tartani kéne és az ellen egyenlőre csak az óvszer véd
Bár a HPV-t azzal is elbirod kapni .
A lényeg hogy jól meg kell válogatni hogy kivel fekszel le .
A védekezést meg bele kérne verni az összes recska matyiba hogy ugyanannyi a felelőssége mint a nőnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!