Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó a nőknek, hogy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a nőknek, hogy olyan óriási dildókat használnak?

Figyelt kérdés

Nemrég találtam rá az úgynevezett dragon dildókra és a velük készült videókra, amik abnormálisan nagyok és groteszkek, mégis úgy tűnik nagy piacuk van, pedig nemhogy az emberi péniszből nem létezik ekkora hanem szerintem lovakéból sem. Az öklözés szinte eltörpül némelyik vastagsága mellett.

Több amatőr videón is látszik, hogy bizony vannak fiatal, vékony, csinos nők akik szinte teljesen eltüntetik magukban ezeket és még élvezik is. Van valaki akinek van tapasztalata ezekkel? Miért jó a nőknek, ha egy olyan nagy dildóhoz szoktatják magukat, amire esélyük sincs egy normális szexnél?

2023. okt. 18. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az extrém feszítés kéjérzéssel is jár.
2023. okt. 22. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

2 - es van benne igazság :P

11 - es így igaz (persze nem a végtelenségig feszítve) :D

2023. okt. 23. 05:37
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
12 es vagyok Bocsánat lemaradt 54N
2023. okt. 23. 05:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A pénzért bizonyos emberek nagyon sok mindent képesek bevállalni. Még a dragon dildókat is.
2023. okt. 23. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert finom. Imadom a feszítő erzést.
2023. okt. 23. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!