Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, csak kivancsisagból, ha volna felesleges Azahriah jegyem, mit erne meg nektek? Csak fikcio...
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 07:55
21/29 anonim válasza:
Csajok, akik itt beírják az orált meg szexet...ez most komoly? Lehet velem van a baj...de ez abszurd.
Egy jegyért leoboázni valakit? Jó 2 órás koncert után meg lehet mehetsz kikezeltetni, amit elkaptál...hetekig...megéri!
38/F
22/29 A kérdező kommentje:
Semmi sem komoly, mindenki hulyul, en is...
2023. okt. 18. 12:43
23/29 anonim válasza:
Ennyi k**vát amennyi itt van, egy koncertjegyért dugnak szopnak
24/29 anonim válasza:
Nekem anno így jött össze egy egész estés szex 3 nővel…2-en volt szigetjegye,egynek nem maradt s aznap teltház is volt már..Megmondtam neki hogy megkapja ha mind a hárman egy estét töltenek velem hármasban…Nekem brutálisan megérte s mivel be is jöttem nekik ők is élvezték..
26/29 anonim válasza:
Kérdező téleg nem komoly?
Mert én komolyan benne lennék érte valamiben 24/l
28/29 anonim válasza:
Mennyibe kerul az a jegy hogy ennyi kva jon ra szopni dugni?
29/29 anonim válasza:
9-es!
"Utána olvastam ennek a kukásból lett rappernek"
Tévedsz! A kukás az a Desh énekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!