Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltatok már megfordulni a péniszen, miközben benne ültök? Pasik/nők nektek ez milyen érzés?
Figyelt kérdés
Egyszer írta egy nő, hogy neki mennyei érzés, ahogy beleül a péniszbe, és tesz egy 180 fokos fordulatot abban. Őszintén szólva tényleg elég izgatóan hangzik szerintem is. Az is, ahogyan folytatta, ilyenkor fordulás után háttal van felém, a talpai felém néznek, és ő pl azt mondta, hogy utána az a legjobb, ha húzzák hátulról a haját és teljesen "fel van húzva" úgymond a farokra.2023. okt. 18. 07:50
11/12 anonim válasza:
Az előző csajom simán megcsinálta amikor már jól be volt nedvesedve, de szerintem nem olyan hatalmas kunszt, mint azt sokan gondolják, és nem adott annyi plusz élvezetet sem nekem, mintha egyszerűen csak leszállt volna a farkamról, és egy másik pozícióban ismét beleült volna.
12/12 anonim válasza:
nem kell ott hagynia a kőkemény dákeszt a kis huncutnak.. hihi.
gondolom ez a lényeg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!