Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti, hogyan szőrtelenít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti, hogyan szőrtelenítitek teljesen simára a puncitokat?

Figyelt kérdés

A borotva után nem lesz teljesen sima. Epilátor után jobb, de az igazi a gyanta lenne. Nem nyúlik ki a bőr a gyantától?

Gondolkoztam venni lézeres szőrtelenítőt, bár kicsit drága, mi a véleményetek róla?

2023. okt. 17. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10: LOL. Van még mit tanulnod...
2023. okt. 18. 10:14
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 remélem, a borotvált arcú férfiakat is lehülyézed, ugye.
2023. okt. 18. 10:26
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

10-es vagyok, 11-es, nem, nincs mit tanulnom. Orvosilag nézz utána! Milyen károsodásokat okozhat a nemi szerrven a hülye borotvűlásotok! 40 felett már nincs mit tanulnom erről, szálljál magadba!

És 12-es, az aqrcszőrzet egészen más! Mert a szakáll, bajusz a földig nő! Senkit nem hülyéztem le, a borotválást tartottam hülyeségnek! Ami földig nő, azaz haj, szakáll, bajusz, azt vágni KELL!!! De a hónalj, a szemöldök, az intim szőr az NEM nő adott hossznál tovább, erre jöjjetek már rá, okoskáim! A hahat, arcszőrt, körmöt vágjuk, mert a földig nő. De a mellkast, lábat, nemi servet nem, mert az adott hosszig nő és úgy marad! MERT annak szerepe van!!!

2023. okt. 18. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
És nem melleslegt, nézzetek utána a nőgyógyászati vonalon. Akinél egészségügyi oka van - pl. operáció, vagy bőrbetegség, vagy mittudomén, az MÁS! Én nem erre gondoltam. A szőrzet a hónaljban és az ágyékban a súrlódó és érzékeny bőrfelületeket védi, illetve nőknél a hüvelybemenetet. Sokféle szerepe van. Valaki szereti megkockáztatni a fertőzést, gyulladást, későbbi szemölcsöt, bőrdaganatot? Ja? Igen? Remélem, nem. Főleg tiniknél jellemző, hogy rohadt nagy gyulladás van már egy koszos borotvűától is
2023. okt. 18. 10:35
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
És tanuljunk már meg olvasni, 12-es! SENKIT nem hülyéztem le - a divathullámot neveztem hülye hóbortnak. Azok esetében, akik ezt CSAK azért csinálják, vagy mert a hormonferdült és önző pasija azt akarja, vagy mert azt hiszi így kényelmes, pedig súlyos tévedés.
2023. okt. 18. 10:37
 16/19 anonim ***** válasza:
#13:de, bőven van mit tanulnod. Még cikibb rád nézve, hogy 40 évesen ilyen tudatlan vagy...
2023. okt. 18. 11:24
 17/19 anonim ***** válasza:
És én kérek elnézést, azoktól, akiknek a borotválásra ALAPOS EGÉSZSÉGÜGYI okuk van. Mert az egészen más.
2023. okt. 18. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
+ vagy legyen az bárminemű más ok, ami indokolja. Akinek nem inge nem veszi magára. De általában csak idegeskedés hogy jaj a pasim jaj beleragad a gelyva jaj csúnya a strandon - ezeket el kell felejteni. Mert szép, egészséges és épeszű férfinak vonzó. Más kérdés hogy bárminemű köze akkor van hozzá a pasinak, ha a férje már és nem bűnös a szex.
2023. okt. 18. 11:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"És 12-es, az aqrcszőrzet egészen más! Mert a szakáll, bajusz a földig nő! Ami földig nő, azaz haj, szakáll, bajusz, azt vágni KELL!!!"

Ez hülyeség.

Egyrészt van, akinek a szakálla nem nő pár centis hossznál soha tovább, ha tíz évig se vágja, akkor is örökre pofaszakáll marad. Az a ritkább, mikor valaki fésülni tudja már a szakállát pár év után.

Másrészt a szakáll esetén én nem azokról beszéltem, akik _vissza_vágják azt, hanem akik _borotválják_ az arcukat.

Mert a logikádon haladva elég lenne csak visszavágni, mint a hajat és körmöt is. De itt megbicsaklik az érvelésed, ugyanis a férfiak túlnyomó többsége teljesen borotvált arcú - és esetükben senki nem kezd rendre igehirdetésbe, hogy milyen káros, egészségtelen, ecetera, blablabla.

"De a mellkast, lábat, nemi servet nem, mert az adott hosszig nő és úgy marad! MERT annak szerepe van!!!"

A hajnak, körömnek nincs szerepe?😃 Te olyan összecsapottan, önellentmondásba kavarodva, következetlenül érvelsz, hogy ilyet ritkán látni. Minden második mondatoddal cáfolod az előzőt.

2023. okt. 18. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!