Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mutatnatok nekem olyan pasikat, akikre Ti irnatok ra eloszor, ha tarskereson meglatnatok?
Csak pár hétig voltam fent társkeresőn (Bumble), de hamar egyértelművé vált, hogy nem az én világom az ilyesmi.
Láttam rengeteg nagyon helyes és vonzó srácot, de a legtöbbre nem írtam rá (eleve csak akkor lehetett írni a másiknak, ha mindketten jobbra húztatok), mert rendben, vonzó, de semmilyen információ nem volt kint róluk a nevükön és korukon kívül. A képekből se igazán lehetett rájönni, hogy például milyen hobbijai és érdeklődései vannak (ami számomra nagyon fontos). Amikor írtam valakinek (mert a kölcsönös jobbra húzást követően úgy adódott a dolog), akkor az első üzenetemben mindig valamelyik hobbijára kérdeztem rá, ami vagy az írásból, vagy a képekből volt egyértelmű.
Nyilván nem kell egy profilon mindent leírni magadról, de valami kiindulási alapot érdemes. Legalább azt, hogy egyáltalán mit keresel (alkalmi? szexkapcsolat? hosszútávú kapcsolat?).
Ismételten, a képek sokat tudnak segíteni. Csak pár példa, hogy én például milyen képek alapján írnék rá valakire (ugyanis mindegyiken egy számomra vonzó férfi van, akivel láthatóan legalább egy közös hobbink van):
Számomra fontos, hogy az írás alapján szimpatikusnak tűnjön, de az is, hogy külsőleg is legyen az esetem. Több dolognak kell összejönnie, a páromat se egy-két vonása miatt szeretem.
(Egyébként nem bántam meg, hogy regisztráltam, ugyanis a Bumble részben barátkereső is, így az oldalnak hála szert tettem néhány nagyon jó barátra.)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!