Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 60+-os nők szeretik ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 60+-os nők szeretik ha kinyalják őket?

Figyelt kérdés

2023. okt. 14. 14:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
11 es hány éves vagy?
2024. márc. 30. 14:53
 12/38 anonim ***** válasza:
48%

12-es,én 45-éves pasi vagyok!

11-es voltam,s vagyok

2024. márc. 30. 17:00
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

12-es,valami rosszat írtam,vagy a korommal van baj?

11-es voltam,s vagyok

Vagy inkább írjak Neked privit?

2024. márc. 31. 00:41
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak érdekelt,azért kérdeztem.Nem vagyok 60 feletti, nem kérek privátot #12
2024. márc. 31. 09:24
 15/38 anonim ***** válasza:

15-ös,ok,rendben van,vettem!

12-es voltam,s vagyok

2024. márc. 31. 10:46
 16/38 anonim ***** válasza:
Vagyis 11-es,bocsi,elnéztem!
2024. márc. 31. 10:47
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Biztos szeretik. Én falnàm az egész alsó felüket. De sok ilyen izgató 60+ hölgy van... Imàdom
2024. ápr. 9. 09:05
 18/38 anonim ***** válasza:
75%
Ők már csak az akciós farhátat szeretik🤣
2024. ápr. 9. 17:36
 19/38 anonim ***** válasza:
80%

Csak az becsüli le általánosságban a 60+-os nőket, akiknek még nem volt dolga velük.

Igénytelen ember mindkét nemben és minden korosztályban akad, természetesen én sem a nagyon elhízott vagy magára nem adó nőkről beszélek, de igenis vannak olyan szexuálisan aktív és vonzó nők 60 felett is, akik kifejezetten szeretik, ha kinyalják őket.

Aki pedig nem szereti ezt a korosztályt, annak sem kell itt farhátozni vagy hányós emojikat használni - remélem, hogy mindenki megtalálja a partnerét az általa preferált korosztályban.

51F

2024. ápr. 17. 11:12
 20/38 anonim ***** válasza:
80%

#20 Abban teljesen mértékben egyetértek veled, hogy vannak csinos és igényes nők hatvan felett is. Ez nem is kérdés. Azért ebben az életkorban a nők már túl vannak a menopauzán. Több kutatást olvastam és van persze de ezen korosztályú nők csak nagyon csekély százalékban él szexuális életet. Már unokázik, készülnek a nyugdíjas évekre, eltúrázgatnak. Ha a hölgy egyedül él akkor persze keres párt magának de a szex a preferenciák közt a legutolsó sorban van ha van egyáltalán. Van hölgy ismerősöm aki hatvan éves. Kérdeztük, hogy miért nem Tinderezik? Erre a válasz az volt ,hogy úristen kik lennének a jelentkezők. Nagyon jól elvan egyedül, utazik. A szex meg egyáltalán nem hiányzik neki. (Gondolom főként a jelentkező lovag uraktól meg pláne.) Már azok a nők is kevesen vannak akik az ötvenes éveikben élnek szexuális életet. Az én párom is ilyen pedig hidd el nagyon fitt és sportos de a számokkal nem tudsz harcolni. Azok kegyetlenek.

51F

2024. ápr. 17. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!