Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fordít kevés figyelmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordít kevés figyelmet a legtöbb a lány a herék kényeztetésére?

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
A legtöbb lány egyáltalán nem fordít figyelmet arra, hogy a férfinek jó legyen.
2023. okt. 13. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert a farkukat szeretik ha kenyeztessuk.
2023. okt. 14. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:

nekem, "kezdőként" nem jutott eszembe, az akkori pasim nem mondta, úgyhogy sokáig én sem vettem be a heréket a játékba.

Van akit nem mozgat meg különösebben, ismerek olyat aki szereti ugyan, de jobban élvez mást, meg olyat is, akinek majdnem érzékenyebb mint a farka, és a here kényeztetésével lehet maximális izgalmi állapotba hozni.

Szóval megint visszatértünk az őszinte kommunikáció fontosságához. :)

márc. 24. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért van mert a fejekben él az a sztereotípia,hogy ha a herékhez érnek szívják vagy játszanak vele akkor az fáj.

Persze biztos van akinek nagyon érzékeny, de ez valljuk be inkább extrém eset.(Szerintem érdemes lenne orvoshoz fordulni vele)

De igenis kellemes tud lenni ha játszanak vele.

Az egyes hozzászólóval pedig nem értek egyet,mert miért ne lehetne valakinek ez is erogén zóna.

Az első alkalommal mikor a partnerem elkezdett velük játszani, kellemes csalódás volt és igenis nagyon élveztem.

márc. 24. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem áll kézre.
márc. 25. 03:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy izgassa a herém v bármit csináljon vele.

21f

márc. 25. 09:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert a nők/lányok szexuális kulturáltsága sem megfelelő és nem ismerik a partner erogén zónáit.
márc. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!