Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex után picit véreztem,mert hevesebbek voltunk és mélyrement, mi okozza a vérzést? Sérült a méhnyak vagy a méh vérzik?
Figyelt kérdés
Semmi fájdalmat nem éreztem,csak egy pillanatra. Eddig 2x fordult elő az egy év alatt. Okoz ez bármi komolyabb problémát "belül"?2023. okt. 13. 17:03
2/4 anonim válasza:
minden eset mas es mas, de leiom a sajatom.
osszejottem egy csajjal, akinek nem volt pasija kb fel eve.
az elso par alkalom utan full veresen huztam ki a farkam. kerdezem tole: most kell megjonnie?
megfordult, megijedt, mert nem most.
nem voltunk durvak, megis ez volt, estere elmult neki.
par nap mulva ujraprobaltuk, tok ovatosan, megis tiszta ver lett megint.
kerdeztem, mikor volt utoljara nogyogyasznal? azt mondja regen (mert felt elmenni)
elzavartam dokihoz.
long story short, mehnyakrakja volt, valoszinuleg a daganat verzett neki, amit elso korben cisztanak neztek az orvosok.
megmutottek, nem lehet gyereke - volt 24 eves akkor. hala jo egnek en nem kaptam el semmit.
ezzel nem beparaztatni akarlak, csak hogy oda kell figyelni ezekre, ennyi.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszönöm a tapasztalataidat. De én rendszeresen járok nőgyógyászhoz,azóta is voltam. Semmi gond nem volt/van. Picit hevesebbek voltunk,de eddig csak 2x fordult elő,soha máskor. De télleg ajánlott a nőknek egy évben egyszer meglátogatni a dokit.
2023. okt. 16. 12:39
4/4 A kérdező kommentje:
De méhnyakrákot nem lehet "elkapni" csak fertőzéseket
2023. okt. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!