Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsibbad el a puncim szex után ?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég vettem észre ,hogy szex után, olyan érzés mintha be lettem volna lidocainozva , olyan furán zsibadt a puncim/hüvelyem .
Amikor ez a zsibadt érzés elmúlik, akkor pl ülésnél picit érzékeny .
De az is elmúlik rövid időn belül.
Ez mitől lehet ?
2023. okt. 13. 12:10
11/13 A kérdező kommentje:
9es
Igen volt már vetélésem
2023. okt. 13. 12:47
12/13 anonim válasza:
A megszakítás, nem védekezési forma. Az összes óvszert végigpróbáltátok már? Mert talán megér ennyi pénzt és időt, hisz még évtizedekig fogsz szexelni. És nem normális, hogy mindig ezt érzed majd utána.
13/13 A kérdező kommentje:
12es
Az elmúlt 10-11 év alatt kiprobaltam. Sokat. Gyógyszertárit is
Terhességtől nem félek
Mivel nem váltom a partnereimet sűrűn és a partnerem se dug mással (együtt élünk) így a betegségtől sem aggódok .
1 hamar vetélés a vége nálam
2 létezik abortusz
2023. okt. 13. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!