Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a közös udvaron a szomszéd asszony melltartó nélkül kertészkedne a saját részén?
Figyelt kérdés
30 év körüli, gigantikus csöcsökkel. Én sokszor csak lesokkolódok amikor meglátom, szerintem ciki.2023. okt. 13. 08:38
11/22 anonim válasza:
Teljesen normális. Gondolj bele, a kert az otthonának a része, joga van a kényelmes öltözethez. Nem arról van szó, hogy az arcotokba tolja.
A helyedben elgondolkodnék azon, hogy miért is zavar ez. Elégedett vagy a saját melleddel és a szexuális életeddel? Nincs kisebbségi érzésed?
Talán csak ösztönösen féltékeny vagy, amiért a bögyös szomszédasszony a férjed előtt "mutogatja magát".
12/22 anonim válasza:
Sajàt részén azt csinál amit akar
N
14/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irígy. Nekem nem kellenének akkora mellek. És mint mondtam, a férjem is kimosolyogta.....
2023. okt. 13. 10:53
15/22 anonim válasza:
Lol, azért mosolyog a férjed, mert szívesen szopogatná a kidomborodó bimbóját a szikkadt mazsolád helyett. Ez van, tudom fáj az igazság.
16/22 anonim válasza:
Kimosolyogta igen nyilván nem fogja a szàjàt nyalni előtted és nem làtsz a fejébe de addig jó neked ...
18/22 anonim válasza:
Egészségére, az ő kertje! Inkább a bögyös Julcsi legyen a szomszédban, mint a gatyából kilógó tökű 80 éves Józsi bácsi 😂
19/22 anonim válasza:
Ja hogy felső van rajta, csak melltartó nincs.
Azt hittem meztelen felső testtel kertészkedik.
Így nem rúgnám fel mégsem.
20/22 anonim válasza:
Mindenki olyan ruhában végzi a házimunkát ahogy kedve tartja ha ez nem sértő például az utcán sétálókra nézve, bár az én barátnőm is egy bugyiba szokta le nyírni a füvet, mert hogy addig is barnul, de szomszédok elvileg nem látnak be, utcáról szintén, de haverom meg lepődött mikor egyszer szó nélkül csak bejött a kapun és látta barátnőm napsütötte melleit, csajom nem szégyenlős, így kínálta meg egy hideg sörrel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!