Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik nemzet képviselői...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nemzet képviselői jönnek be a legjobban? (a magyarokon kívül)

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 01:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Többféle opciót is szívesen beikszelnék: Azon latin hölgyek, akik nem sötét bőrtónusúak, viszont sötét a hajuk és a szemük, számomra gyönyörűek. A latinos, karakteres vonások nagyon szépek lehetnek. Nem csak olasz, hanem francia hölgyek közt is sok ilyesfajta szépség akad. De ugyanez a kombináció előfordulhat a nem szőke germánok közt (pl. néhány angol). Sőt, zsidó hölgyek közt is akad néhány különleges, karakteresen szép vonás. De természetesen a fehér bőrű szláv lányok is nagyon elegánsan, arisztokratikusan szépek lehetnek. A természetes szőkeségtől sem zárkózom el persze (minthogy én is ilyen vagyok); a sötét haj + világos porcelánbőr marad extra fétisem. Amely rasszban ilyen előfordul, azt feltétlen és alaposan megtekintem és nagyra értékelem.
2023. nov. 28. 17:16
 22/36 A kérdező kommentje:
A francia hölgyek inkább a kelták közé sorolandóak, főleg északon.
2023. nov. 28. 22:12
 23/36 A kérdező kommentje:

"sötét haj + világos porcelánbőr marad extra fétisem"

Én is pont ezt szeretem!!! Én ezt a típust inkább a koreai, japán és kínai hölgyekben leltem meg.

2023. nov. 28. 22:14
 24/36 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy #19 is írta, nekem is a skandináv (főleg norvég, svéd) és az orosz/ukrán csajok közt voltak olyanok, akik nagyon tetszettek külsőre. Kár, hogy pont őket kihagytad a választhatók közül.
2023. dec. 16. 07:54
 25/36 A kérdező kommentje:

Nem hagytam ki.

2023. dec. 16. 12:50
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
25: Ja tényleg, bocs, kicsit álmosan olvastam elelőször, már látom. :)
2023. dec. 16. 13:08
 27/36 anonim ***** válasza:
83%
20# Igencsak elfogadnám.
2023. dec. 27. 13:23
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Északiakat szeretem :)
2024. jan. 20. 00:23
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki volt a Riói Karneválon, az minden tizedik másodpercben bámulatba esik hogy milyen szexuális kisugárzással, milyen buja testekkel rendelkeznek az ottani (keverék) csajok!

És még csak nem is annyira erkölcsösek...

2024. jan. 20. 17:08
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Az angol nők!!! 🤣🤣🤣

Csak vicceltem.. 😁 a skandináv vagy szláv nők bármikor jöhetnek!!!

2024. jan. 21. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!