Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarta nyalni a párom a fenekem, még sose mondott ilyet korábban. Mit gondoltok? (22/N)
Munkából mentem hozzá, és szokásosan mikor átvettem volna a nadrágomat a nappaliban hazaérve, odahívott közel magához és azt mondta most azonnal szeretné kinyalni a fenekem. Amikor ezt mondta csak bugyiban voltam.
Kicsit ledöbbentett és nem tudtam hova tenni a dolgot, meg hát nem is volt a legtisztább a fenekem vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Azt mondtam neki hogy majd később, aztán le is zártuk.
Gondolj csak bele előtted hány sz@ros hátsót nyalt ki, te meg vele smárolsz.
Csoda hogy még nem kaptál el valami fertőzést.
2 dolog, maga az élmény mint a szexualitás része ha bejon, izgat, vagy akár csak kíváncsi vagy rá milyen lehet, mondj rá igent, ki próbálod utána eldontod h milyen volt. Van akinek bejon, van akinek nem.
Másik dolog a pasid időzítése... Semmiből semmi nos eloall ilyen kérdéssel, biztos h nem mész bele :D értelem szerű. Meg ha legalább sex közben kérdezte volna.
Ui ha mégis érdekelne, lefurdok munka után és sex előtt és utána simán hagyod neki, ha téged is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!