Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, erotikus fotózást elvállalnátok jó pénzért?
Figyelt kérdés
Nem magazinnak, csak hobbiból.2023. okt. 12. 07:54
1/13 anonim válasza:
1 ĥa jó alakom lenne
2 csak abban esetben ha az Én készülékemmel van készítve nem adunk teret a visszaélésnek :) 😀
2/13 anonim válasza:
A lány kategóriából már régen kinőttem, de gondolkodom már rég óta egy boudoir fotózáson. Nincsen közel sem tökéletes alakom, de csak magamnak szeretnék esztétikus képeket, és kipróbálni ezt is.
És nem hogy én kapok pénzt érte, nekem kell ezért komoly összeget fizetni.
3/13 anonim válasza:
Én már transz kategóriába több ilyenen is átestem. Ölég szép kis portfólióm van az az igazság.
4/13 anonim válasza:
Attól függ mit jelent a jó pénz és mi lesz a képek sorsa. Meggyőzhető lennék szerintem.
5/13 anonim válasza:
#4 Nyilván megy a netre vagy magazinba, ki kell termelned a fizudat. :)
6/13 anonim válasza:
Igen voltam parszor ilyenen. Erptikusnal komolyabbak is készültek. 26L
7/13 anonim válasza:
Vállaltam már el ilyet, de alaposan utána néztem a fotósnak. Csak egy hobbifotósnak biztos nem modellkedtem volna.
8/13 anonim válasza:
Fotózás, megnézés, törlés, ezt minden nő imádja.
10/13 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy soha sem kerülnek nyilvánosságra a képek akkor miért ne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!