Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számotokra izgató ha a csaj visít miközben nyomjátok?
Nagyon nem.
A szenvedélyes, érzéki szexet szeretem.
20évesen volt egy 17éves bnőm. Mikor először szexeltünk, "náluk aludtam"...
Szeretkeztünk érzékien, halkan.
Az első menet után elszívtunk egy cigit, beszélgettünk, összebújtunk. Aztán megkérdezte, van-e kedvem még egyhez. Naná!-mondtam. Mire ő: de akkor most bassz meg jó keményen! Pucsított az ágyon, nekiálltunk kutyapózban. Megsoroztam rendesen, ahogy csak tudtam. Úgy visított mint a kismalac! Befogtam a száját, de nem sokáig használt. Egyszercsak kopogtak az ősei hogy mi van...? Abba a pillanatban akkorát durrantam, azt hittem a koton is lerepül a farkamról. :D
attol fugg, h hol. ahogy a 8-as (oktalanul lepontozott!!) elodom irta ha a szulei a szomszed szobaban alszanak akkor annyira nem izgat, vagy ha a gyerekek otthon vannak
de ha nincs senki akit zavarna, akkor persze, imadom, ha hangos a csaj es en szabalyzom a hangerot
de en inkabb azt szeretem, ha nyogdecsel mintsem visit a szo szoros ertelmeben. adja ki a hangjat, inkabb ez a jo szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!