Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok ellenállni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok ellenállni egy jó pasinak?

Figyelt kérdés

Mindig megfogadom,hogy többé nem megyek bele egyéjszakás kalandba vagy alkalmi kapcsolatba, de jön egy helyes/sportos srác és az ágyába találom magam...

Tudom,hogy nem normális,de nem tudok ellenállni nekik.

Aztán persze rosszulesik, hogy az egyetem rib*nca vagyok.

Akik jártak hasonló cipobenz,hogy oldottátok meg?

2023. okt. 11. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Építs önbiazmat. Kb 0 az önbecsülésed vagy ne az egyetemen ismerkedj.
2023. okt. 11. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Miért kéne rosszul érezned magad emiatt. Rövid az élet, dugni meg a legjobb dolog a világon. Addig kell csinálni amíg fiatal az ember
2023. okt. 11. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Senki nem tudja utólag ellenőrizni, hogy hányan dugták meg a puncidat.
2023. okt. 11. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Velem is dughatnál! Jóképű 53F
2023. okt. 11. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Beleestem én is ebbe, a körforgásba. Meg voltam bélyegezve.
2023. okt. 11. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig megvoltam bélyegezve ez miatt, de rájöttem hogy a testem nem egy járda, hogy mindenféle köcsög járja.
2023. okt. 11. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy tudják, hogy megkaphatnak ha kicsivel jobban néznek ki az átlagnál. És ha nincs jobb nő jó vagy te is.

És nem azzal van a baj, hogy a sexet szereted. Hanem az hogy olyan társaságba ahol ismernek.

2023. okt. 11. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is beleestem ebbe még gimis koromban, kis naivan azt hittem, nincs abban semmi, ha egy srácnak, függetlenül attól, hogy nem járunk vagy ilyesmi, csak kiverem, vagy leszopom, vagy akár hagyom hogy megdugjon... így aztán jó soknak megtettem. Még tanárnak is.

Aztán egyetem alatt már igyekeztem visszafogni magam, és megfogadtam, hogy a haveri körből senkivel, ne én legyek a mindenki által használt lotyó. Nem volt könnyű "átállni", mert megszoktam, hogy érzelmektől mentesen is könnyű kielégíteni pasikat (főleg mert engem is izgatott), de azért sikerült.

Nem gondolom, hogy át kell menned apácába, de inkább figyelj arra, hogy nem az ismeretségi körödben szedd fel a pasikat legalább.

2023. okt. 12. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!