Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ellenállni egy jó pasinak?
Mindig megfogadom,hogy többé nem megyek bele egyéjszakás kalandba vagy alkalmi kapcsolatba, de jön egy helyes/sportos srác és az ágyába találom magam...
Tudom,hogy nem normális,de nem tudok ellenállni nekik.
Aztán persze rosszulesik, hogy az egyetem rib*nca vagyok.
Akik jártak hasonló cipobenz,hogy oldottátok meg?
Az a baj, hogy tudják, hogy megkaphatnak ha kicsivel jobban néznek ki az átlagnál. És ha nincs jobb nő jó vagy te is.
És nem azzal van a baj, hogy a sexet szereted. Hanem az hogy olyan társaságba ahol ismernek.
Én is beleestem ebbe még gimis koromban, kis naivan azt hittem, nincs abban semmi, ha egy srácnak, függetlenül attól, hogy nem járunk vagy ilyesmi, csak kiverem, vagy leszopom, vagy akár hagyom hogy megdugjon... így aztán jó soknak megtettem. Még tanárnak is.
Aztán egyetem alatt már igyekeztem visszafogni magam, és megfogadtam, hogy a haveri körből senkivel, ne én legyek a mindenki által használt lotyó. Nem volt könnyű "átállni", mert megszoktam, hogy érzelmektől mentesen is könnyű kielégíteni pasikat (főleg mert engem is izgatott), de azért sikerült.
Nem gondolom, hogy át kell menned apácába, de inkább figyelj arra, hogy nem az ismeretségi körödben szedd fel a pasikat legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!